03.02.2022
Ce mari s-au facut copiii lui Michael Jackson! Uite cum arata acum!

Copiii celebrului cantaret Michael Jackson s-au facut mari. Sunt rareori vazuti in public, au luat-o pe drumuri diferite, dar au ramas foarte uniti. Paris, de 23 de ani, Prince, de 24 de ani, si Blanket, de 19 ani, au participat, marti seara, la premiera spectacolului de pe Broadway ”MJ: The Musical”. Foarte eleganti, Prince si Paris au incantat publicul cu prezenta lor pe covorul rosu.

Blanket si-a lasat barba

Surprinderea maxima a fost cand fotografii au descoperit ca Blanket si-a lasat barba. El nu a aparut pe covorul rosu, dar a plecat de la eveniment impreuna cu Paris.

De Ziua Internationala a Cititului Impreuna, Tatiana Nastas si Iuliana Maranciuc - provocate sa citeasca un text complicat. Vezi ce mustrare au primit cele doua prezentatoare - VIDEO

Spectacolul bio-muzical il prezinta pe Michael Jackson in perioada in care pornea in turneul mondial Dangerous din 1992 pana in 1993. In rolul sau joaca Myles Frost.

25 de hituri in show

In spectacolul regizat de Christopher Wheeldon sunt prezentate 25 de hituri ale megastarului, decedat in 2009, la 50 de ani, in urma unei supradoze de calmante.

„Mica mea sefa implineste astazi 12 ani”! Fiica lui Renato Usatii - omagiata. Vezi cum arata Alexandra, dar si ce mesaj a publicat politicianul - FOTO

Prince si Paris sunt rezultati din casatoria lui cu Debbie Rowe (63 de ani), care a durat intre 1996-1999. Blanket, pe numele adevarat Prince Michael II, caruia acum i se spune Bigi, a fost nascut de o mama purtatoare, ramasa necunoscuta.

Fiul cel mare face afaceri

Fiul cel mare, Prince, pe numele complet Prince Michael, s-a apucat de afaceri. A terminat Facultatea de Administratie si afaceri a Universitatii Loyola, nu a vrut sa urmeze o cariera muzicala, precum tatal. Are o companie, King’s Son Productions, dedicata producerii de videoclipuri muzicale si o fundatie pentru ajutorarea copiilor. Se iubeste cu colega sa de facultate Molly Schirmag. Copiii lui Michael Jackson s-au facut mari.

 

Prince si Paris sunt rezultati din casatoria lui cu Debbie Rowe (63 de ani), care a durat intre 1996-1999. Blanket, pe numele adevarat Prince Michael II, caruia acum i se spune Bigi, a fost nascut de o mama purtatoare, ramasa necunoscuta.

Fiica lui Michael Jackson e artista

Paris e actrita, si-a facut debutul in cinema, in martie 2017, in serialul “Star”. Ea este de asemenea fotomodel si cantareata. Si-a lansat albumul de debut, ”Wilted”, in 2020. A suferit insa de tulburari mentale si a avut tentative de sinucidere. Blanket duce o viata foarte discreta. atras de arte martiale din adolescenta. Are un canal youtube, numit Film Family, in care vorbeste despre filme cu fratele lui, Prince, si varul sau, Tito Jackson.

Articole din aceeasi categorie