02.02.2022
Povestea lor de dragoste poate fi scenariul unui film! Tatiana si Ilie Maxian - dezgoliti de secretele relatiei perfecte: „Noi nu ne certam, ne contrazicem uneori, dar apoi zambim si cedam ambii.” INTERVIU - FOTO

A inceput luna dragostei, iar asta inseamna ca echipa perfecte.md iti prezinta oamenii ai caror poveste de iubire este o sursa de inspiratie si un scenariu demn de filmele romantice. Afla secretele unei relatii de dragoste puternice in cadrul interviurilor cu mai multe vedete de la noi pe care le urmaresti zilnic.

Ii vedem zilnic pe Instagram, ii admiram la emisiunile televizate si ii apreciem pentru stilul deosebit si iubirea cu care se privesc intotdeauna. Ilie si Tatiana Maxian sunt cu siguranta un cuplu-model din Republica Moldova, care zi de zi ne demostreaza ca acolo unde predomina dragostea si respectul, celelalte lucruri spirituale si materiale vin de la sine. 

Cei doi formeaza un cuplu de mai bine de 10 ani. Acestia se pot lauda cu o familie mare si fericita intrucat au impreuna 3 copii - Riana, Ianis si Ilie, care zilnic le fac viata mai frumoasa si le alimenteaza triplu dragostea.

Asadar, iata ce ne-a povestit Tatiana despre poveste lor de dragoste.

Cum v-ati cunoscut si cum a inceput relatia voastra?

„Relatia noastra a inceput nici ca se poate mai frumos (pentru noi doi) lucram ambii la o fabrica de bomboane din Moscova, Ilie stia ca si eu sunt din Moldova si incerca el sa ma curteze. Dar eu eram o adolescenta sfioasa si nu eram interesata pe atunci de barbati sau relatii. A durat cateva luni pana i-a reusit sa ma cucereasca.” a povestit Tatiana.

Care au fost calitatile care v-au atras unul la celalalt?

„In primul rand am observat respectul de care a dat dovada Ilie, comunicarea ne-a atras foarte mult dar si simplitatea cu care priveam lucrurile. Dupa foarte putin timp am inteles ca privim in aceeasi directie si am decis sa ne unim destinele.” isi aminteste ea.

Care sunt momentele cele mai memorabile din relatia voastra? 

„Cu siguranta nunta noastra plina de prieteni si desigur nasterea fiecarui copil. De fiecare data au fost momente unice pe care nu le vom putea uita vreodata.” mentioneaza Tatiana.

„Mica mea sefa implineste astazi 12 ani”! Fiica lui Renato Usatii - omagiata. Vezi cum arata Alexandra, dar si ce mesaj a publicat politicianul - FOTO

Cine dintre voi este mai romantic?

„Ilie cu siguranta este mai romantic, ii place sa ma surprinda mereu cu flori si diferite cadouri, de cele mai dese ori ii reuseste sa ma surprinda foarte placut. Mie cam imi scapa aceste momente de cadouri insa atentia mea o are Domnul Ilie mai mereu, incerc sa-i demonstrez dragostea mea zi de zi prin momente banale dar care formeaza toata aceasta nebunie numita - dragoste” a mai povestit amuzata interpreta.

Cum o sa marcati Ziua Indragostitilor in acest an? 

„Am anticipat lucrurile si vom pleca peste hotare, unde vom filma impreuna un videoclip pentru noua noastra piesa, vom imbina utilul cu placutul.” afirma Tatiana.

Cum va vedeti peste 50 de ani?

„Wow, m-ai dat gata cu aceasta intrebare! Chiar nu mi-am imaginat niciodata acest moment insa cu siguranta pot spune ca ne vedem tot atat de indragostiti si fericiti, doi batranei care se ajuta reciproc, speram deja ca si cu nepoteii alaturi. ” 

Ce valori ati preluat din relatia parintilor vostri?

„Rabdarea, respectul si intelepciunea. Toate vin la timpul lor!”

 Va certati des? Cine cedeaza primul?

„Nu ne certam! Ne mai contram uneori dar oricum eu sunt mai ferma pe pozitii, Ilie e mai vesel si la un moment dat zambim si cedam ambii.”

De Ziua Internationala a Cititului Impreuna, Tatiana Nastas si Iuliana Maranciuc - provocate sa citeasca un text complicat. Vezi ce mustrare au primit cele doua prezentatoare - VIDEO

Ce nu ati ierta niciodata?

„Nu se stie. Niciodata nu spune niciodata!” 

 Care a fost cel mai frumos cadou primit de la sot?

„Cu siguranta cel mai frumos cadou pe care l-as fi putut primi sunt copilasii nostri.” 

Cine gateste mai des?

„ Ilie. Eu pregatesc tinutele noastre, copii iar el ne alinta cu gustosenii.” ,povesteste Tatiana. 

Cine dintre voi este mai gelos?

„Tot Ilie, dar recunosc, se mai intampla si la mine cateodata.” 

Odata cu aparitia copiilor ce s-a schimbat in relatia voastra?

„Practic nimic, noi suntem la fel, doar responsabilitatile s-au triplat.”, a mai adaugat bloggerita Tatiana Maxian.

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie