16.11.2023
O femeie s-a recasatorit cu sotul ei dupa ce a slabit 60 de kilograme si a imbracat rochia visurilor ei: „M-am simtit cea mai frumoasa” - FOTO

O femeie in varsta de 40 de ani, mama a trei copii, s-a recasatorit cu partenerul ei dupa ce slabit zeci de kilograme si a putut imbraca rochia visurilor ei.

Christina Jordan, o femeie in varsta de 40 de ani, din Queen Creek, Arizona, SUA, sustine ca ziua nuntii ei din martie 2011 a fost cea mai frumoasa zi din viata ei, intrucat s-a casatorit cu barbatul visurilor ei, Derek, in varsta de 41 de ani acum.

Desi a fost fericita si si-a gasit implinirea alaturi de partenerul ei, alaturi de care are trei copii, Christina a povestit ca zecile de kilograme in plus au facut-o sa arate mai mare decat sotul ei si, in acelasi timp, au determinat-o sa poarte o rochie care „nu era pe gustul ei”.

Definitia frumusetii: Cindy Crawford si fiica ei, impreuna la un eveniment. Modelul nu a cedat tentatiei operatiilor estetice - FOTO

Acum, insa, doua decenii mai tarziu, Christina este de nerecunoscut. A devenit nutritionist cu acte in regula, a slabit 60 de kilograme si este in cea mai buna forma a ei, motiv pentru care a ales sa se recasatoreasca cu partenerul ei, indeplinindu-si astfel visul de a imbraca o rochie sexy, care sa-i puna in valoare formele ei.

In ceea ce priveste secretul siluetei ei, tanara a marturisit ca a adoptat o dieta sanatoasa, bazata pe salate, smoothie-uri, peste sau carne slaba si, totodata, a facut miscare.

Christina a povestit, de asemenea, ca ea si sotul ei si-au reinnoit juramintele in martie 2021, cand au aniversat 20 de ani de casnicie si s-a simtit incredibil sa imbrace rochia visurilor ei.

„Aveam 18 ani cand m-am casatorit cu Derek. Cantaream cu 60 de kilograme mai mult decat el, dar lui nu-i pasa. Dragostea pe care ne-o purtam si prietenia care ne lega au fost lucruri care au contat. Atunci am purtat o rochie masura 24. Am ales o rochie in care sa intru, nu in functie de cum era realizata”, a povestit tanara, potrivit Daily Mail.

Anul trecut, insa, tanara a ales o rochie creata de o prietena, in care s-a simtit pur si simplu incredibil.

Gina Pistol, marturisiri neasteptate despre inceputurile relatiei cu Smiley! Vedeta isi aminteste si acum acele momente: „Nu au crezut in relatia noastra”

„M-am simtit cea mai frumoasa, m-am simtit sexy, puternica”, a povestit femeia care este mama a trei copii - Zander, 18 ani, Axton, 15 ani si Collin, 11 ani.

Articole din aceeasi categorie