16.11.2023
Gina Pistol, marturisiri neasteptate despre inceputurile relatiei cu Smiley! Vedeta isi aminteste si acum acele momente: „Nu au crezut in relatia noastra”

Gina Pistol si Smiley sunt apreciati de o multime de oameni pentru relatia minunata pe care au construit-o, insa putini stiau ca au trecut o multime de teste pana sa ajunga aici.

Gina Pistol si Smiley formeaza unul dintre cele mai longevive si apreciate cupluri din showbizul romanesc. Cei doi traiesc o frumoasa poveste de dragoste si se pot declara impliniti din toate punctele de vedere. Asta pentru ca se bucura de o familie minunata, alaturi de fiica lor, Josephine.

De asemenea, pe plan profesional lucrurile le merg la fel de bine. De-a lungul anilor, cei doi au reusit sa-si construiasca cariere de succes, iar acum se pot lauda cu un parcurs profesional demn de invidiat.

Recent, Gina Pistol a vorbit despre inceputurile relatiei cu Smiley, dar mai ales, despre faptul ca au reusit sa treaca cu bine peste problemele de atunci.

Gina Pistol si Smiley, provocari la inceputul relatiei

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Gina Pistol si Smiley sunt extrem de fericiti impreuna, iar de-a lungul timpului au reusit sa puna bazele unei familii minunate, alaturi de Josephine. Fiica lor le face in fiecare zi viata mult mai frumoasa si mai colorata, iar acum sunt cu adevarat recunoscatori pentru toate momentele frumoase din viata lor.

Cu toate acestea, putini stiau ca la inceput, relatia lor a trecut prin foarte multe teste. Chiar daca Gina Pistol a simtit atunci ca Smiley este alesul, iar ulterior s-a dovedit a fi si adevarat, multi nu au crezut in povestea lor de de dragoste, in ciuda faptului ca nu ii cunosteau si in viata de zi cu zi.

De ce au divortat, de fapt, Sofia Vergara si Joe Manganiello? Erau cuplul de vis

Se pare ca testul timpului este cel mai bun, intrucat anii au trecut, iar ei au ramas la fel de fericiti si indragostiti ca in prima zi.

Ba mai mult decat atat, la sfarsitul lunii mai si-au unit destinele in fata ofiterului starii civile, dar si a lui Dumnezeu. Totodata, prezentatoarea TV a marturisit ca nu este deloc o persoana rabdatoare si chiar daca la inceput era deranjata de programul partenerului sau de viata, a invatat sa fie mult mai atenta la nevoile lui, iar acum se simte binecuvantata pentru tot.

„Eu am incredere foarte mare in intuitia mea, nu m-a dezamagit niciodata. Asa a fost si cu Andrei. Cumva stiam ca EL este, stiam ca in anumite situatii trebuie sa am rabdare. La inceputul relatiei, au fost foarte multi oameni care nu au crezut in relatia noastra, desi nu ne cunosteau. Imi era si greu sa inteleg programul lui Andrei, care era destul de plin si ne sincronizam foarte greu. Desi sunt foarte nerabdatoare de fel, ceva imi spunea sa mai astept. Acum, uitandu-ma la ce familie minunata am, cred ca este foarte important sa Ii fim recunoscatori lui Dumnezeu pentru tot”, a marturisit Gina Pistol pentru Viva.ro.

Burtica o face sa radieze de fericire! Dianna Rotaru a avut parte de o sedinta foto adorabila - FOTO

Articole din aceeasi categorie