01.04.2022
O femeie puternica in tot sensul cuvantului! Interpreta Lilia Rosca nu este tulburata de panica si groaza din cauza razboiului din Ucraina: „Eu nu ma tem de moarte” - VIDEO

Interpreta de muzica populara, Lilia Rosca a fost invitata la emisiunea O Seara Perfecta, unde a interpretat o melodie frumoasa despre mama. In cadrul emisiunii artista a vorbit despre cat de mult a afecatat-o pe ea razboiul din Ucraina. Dupa spusele interpretei ea nu s-a panicat deloc si are incredere in voia Domnului, care o sa le aranjeze pe toate.

Cand asculti piesa interpretei, gandul te duce deodata la parinti si la casa parinteasca. Dupa spusele invitatei, ea are relatii foarte bune cu parintii sai. „Pot spune ca avem relatii deosebite. O relatie calda, o iubire pura, stransa. As vrea sa-i am toata viata alaturi si sa fie ei sanatosi”. 

Pe pagina sa de Facebook, Lilia este scrisa „Lilia Aref”, iar Aref este numele tatalui sau. „E un nume vechi, din Imperiul Otoman. Asa s-a numit unul din parlamentarii din acel imperiu. E un nume turc pana la urma. In Republica Moldova este ceva mai rar intalnit”. 

„Pana la lacrimi!” Regina Todorenko a primit un cadou de la parintii sai, care se afla in Ucraina: „M-au emotionat atat de mult” - FOTO

Totusi, Lilia este mai apropiata de mama sa. „Daca sunt fata e normal sa fiu mai apropiata cu mama, caci mai discutam si noi de ale noastre, ca intre femei”.

Mama sa este si cea care ii creeaza tinutele sale populare. „Am vreo patru cinci costume. Eu de obicei imi procur, dar depinde de ce cant. Eu ii trimit mamei mostre, ca sa nu incalcam regulile care sunt, caci in diferite zone sunt diferite simboluri”. 

La fel ca si alti artisti, Lilia Rosca a fost afectata de tot ce se intampla in lume, la vecinii nostri. „Mi-a fost greu primele saptamani. Sper ca va fi pace pe pamant, cred ca toti vrem acest lucru”. 

Cu toate acestea, panica interpreta nu a avut. „Nu am fost panicata. Am vazut multi colegi care se panicau, care si-au pregatit deja valizele. Eu am zis ca nu ma tem, pentru ca daca mii dat sa mor astazi, eu am sa mor. Eu nu ma tem de moarte. Cu timpul si cu varsta intelegi ca nu trebuie sa te temi”. 

Din cauza razboiului din Ucraina, multe programe TV nu mai sunt difuzate! Actorul rus Fiodor Bondarchuk a luat si el o decizie referitor la emisiunea sa: „M-am gandit multa vreme cum sa fiu in aceasta situatie”

Cand a inceput razboiul si fiii sai erau acasa.„Ei erau acasa si chiar nu s-au panicat nici ei. Fiul mai mare mi-a propus sa merg la el in Cluj, insa eu am refuzat”. 

Nunta fiului sau mai mare se preconizeaza sa fie in aceasta vara. „S-au scos restrictiile, insa uite ca a aparut altceva. Eu le-am zis ca daca si a fi ceva grav in tara, o sa faca o cununie micuta si atat. Oricum, va fi o nunta cu un cerc restrans, cu tineret, va fi vesela”.

Cu orchestra Lautarii acum interpreta nu prea evolueaza, deoarece este post si solistii se odihnesc. „Chiar asteptam aceasta perioada, a postului. Sa stau, sa ma odihnesc, sa mai citesc. Ma mai gandesc la viata mea, mai fac curat”. 

Cand nu canta, artista are alte ocupatii, precum: „Crosetez, citesc, ma plimb. Pana vin nepotii deja caut si eu ce sa fac”.

Sursa FOTO: Facebook

Articole din aceeasi categorie