01.07.2022
O femeie obsedata de Barbie a platit mii de lire sterline pentru a-si transforma casa intr-un palat roz: „Mi-am indeplinit visul”

O femeie pasionata de Barbie si de culoarea roz a cheltuit o suma uriasa pentru a-si transforma casa intr-un palat complet roz. Viata ei se invarte acum in jurul acestei culori aprinse, devenind un mod prin care aceasta isi castiga existenta. 

Papusa emblematica, care exista pe piata de 63 de ani, continua sa fie o influenta in viata oamenilor, desi de-a lungul timpului s-a confruntat cu stereotipuri sexiste. Bruna Barbie, originara din Brazilia, este una dintre cei mai infocati fani ai papusii Barbie, dorindu-si inca de mic copil sa traiasca intr-o lume perfecta, precum a figurinei din plastic.

Femeia a povestit cum obsesia ei pentru Barbie i-a influentat fiecare aspect al vietii si a facut-o sa devina o celebritate in mediul online. Bruna, care a terminat avocatura, a fost poreclita inca din copilarie „Barbie”, asta pentru ca se imbraca tot timpul in roz. Desi a dus o viata normala pentru societatea in care traia, aceasta si-a pastrat porecla, devenind ulterior parte din personalitatea ei. 

Bruna a renuntat la cariera ei in drept si s-a axat pentru a deveni un model si influencer pe Instagram, transformandu-si intreaga viata intr-o poveste cu papusi. Aceasta a investit peste 170.000 de lire sterline pentru a-si transforma casa intr-un palat roz, avand, pe langa masina si haine, chiar si o piscina cu apa roz.

Femeia insista ca nu e o copie a papusii Barbie, ci o foloseste doar ca pe o inspiratie. Chiar si iubitul ei, modelul Dienisson Gemelli, s-a conformat vietii acesteia si a devenit papusa Ken. 

„Am cheltuit sume normale pentru pasiunea mea, consider eu. Nu incerc sa fiu Barbie, sunt doar foarte inspirata de ea. O admir si pe Elle Woods din filmul „Legally Blonde” si pe Paris Hilton pentru ca poarta foarte mult roz. Iubitului meu ii place ca suntem inconjurati de aceasta culoare. El crede ca e foarte feminina si distractiva si uneori poarta si el roz cu mine. La inceput am fost foarte criticata de oameni in mediul online pentru faptul ca port foarte mult roz, insa acum criticile s-au mai diminuat, pentru ca traim intr-o lume cu mai multa diversitate”, a povestit Bruna Barbie.

Printesa Diana si iubitul ei, Dodi Al Fayed: povestea unei relatii mature. Cum s-au cunoscut cei doi

Bruna are peste 426 de mii de urmaritori pe contul de Instagram, postand tot timpul imagini din „viata sa roz”. Dormitorul ei, electrocasnicele, ustensilele de bucatarie, baia, hainele, ochelarii, pantofii, toate sunt de un roz stralucitor.

„Munca mea de influencer digital ma ajuta sa castig multi bani. Dupa ce am postat cateva clipuri pe internet am vazut oportuinitatea de a face bani construind o casa inspirata de Barbie si de stilul meu roz. Casa mea este un loc in care dorintele devin realitate, unde imaginatia se transforma in experiente dulci, roz si de neegalat si unde fantezia merge mana in mana cu lumea reala. Am reusit sa-mi indeplinesc unul dintre vise”, a mai spus femeia, potrivit Mirror. 

Totul a inceput in 2006, cand Bruna a postat primele imagini cu aspectul sau roz pe VibeFlog, iar din 2009 pe Orkut, o platforma de socializare detinuta de Google. Odata ce numarul sau de fani a crescut, aceasta a inceput sa faca videoclipuri pe Youtube, aratandu-le acestora cum arata o zi din viata ei. Acum, femeia este una dintre cele mai urmarite persoane de pe Tik Tok, contul sau avand peste 18,3 milioane de urmaritori.

„Am inceput sa distribui fotografiile de zi cu zi cu aspectul meu roz si inainte sa imi dau seama, am inceput sa devin populara pe internet. Nu m-am gandit prea mult la asta. La inceput am impartasit doar fotografii cu tinutele mele roz, dar la scurt timp dupa aceea, am decis sa fac un salt si sa fac cateva videoclipuri pentru YouTube. Am inceput sa impartasesc viata mea roz din ce in ce mai mult.”, a mai spus Bruna.

Cristiano Ronaldo, capricii uimitoare in vacanta. Fotbalistul plateste 15.000 de dolari doar pe lenjerii de pat si prosoape de baie - FOTO

De atunci, creatoarea de continut a crescut vertiginos si i s-au oferit din ce in ce ma multe oportunitati pe social media. „Devenisem din ce in ce mai ocupata cu gestionarea retelelor de socializare. Nu a trebuit sa renunt la cariera mea de avocat pentru cariera mea din online, dar cu siguranta a trebuit sa o intrerup. Am crescut ca influencer digital si nu a fost posibil sa reconciliez cele doua locuri de munca. Curand mi-am dat seama ca vreau sa impartasesc lumii pasiunea mea pentru culoarea roz si inspiratia mea de la papusa Barbie”, spune Bruna. 

Articole din aceeasi categorie