01.07.2022
Cristiano Ronaldo, capricii uimitoare in vacanta. Fotbalistul plateste 15.000 de dolari doar pe lenjerii de pat si prosoape de baie - FOTO

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai bine platiti fotbalisti din lume de mai bine de un deceniu, iar averea lui depaseste un miliard de dolari. Mai mult de atat, potrivit presei internationale, starul portughez a incasat numai anul trecut 125 de milioane de dolari. Desi are un program foarte incarcat, atunci cand merge in concediu, fotbalistul se rasfata din plin.

Potrivit jurnalistilor de la Marca, fotbalistul profita din plin de momentele de libertate, in care pleaca in concediu si nu se gandeste deloc la bani. In ultimele zile, acesta a calatorit in Mallorca alaturi de familia lui, cu un avion privat a carei valoare este estimata la 22 de milioane de euro. Evident, fotbalistul a fost fotografiat si pe un iaht, despre care presa internationala scrie ca ar valora 6,5 milioane de euro.

Cristiano Ronaldo in vacanta/ Profimedia

De asemenea, Cristiano Ronaldo isi doreste sa se bucure de confort atunci cand merge in vacanta si, totodata, sa beneficieze de toate facilitatile pe care le are acasa. Astfel, el si familia lui au inchiriat o locuinta cu mai multe dormitoare, dar care are si teren de fotbal, de tenis, piscina, plaja, sala de sport si jacuzzi. Potrivit Marca, acesta a cheltuit doar 15.000 de dolari pe lenjerii de pat, prosoape de baie si alte produse necesare de la o zi la alta.

Totodata, fotbalistul a fost fotografiat purtand niste ochelari de soare al caror pret se ridica la nu mai putin de 5000 de dolari.

Cristiano Ronaldo si Georgina Rodriguez au dezvaluit ca unul dintre gemenii lor a murit la nastere

Cristiano Ronaldo si Georgina Rodriguez au trecut prin momente delicate la sfarsitul lunii aprilie, intrucat unul dintre gemenii lor a murit la nastere. Fotbalistul in varsta de 37 de ani a facut public un mesaj sfasietor pe retelele sociale.

„Cu profunda tristete trebuie sa anuntam ca baiatul nostru a decedat. Este cea mai mare durere pentru un parinte. Doar nasterea fetitei noastre ne da putere sa trecem peste acest moment cu o anumita speranta si fericire. Vrem sa multumim tuturor doctorilor si asistentelor pentru toata ingrijirea pe care ne-au acordat-o. Suntem devastati de aceasta pierdere si va rugam sa ne respectati intimitatea in aceste vremuri dificile. Dragul nostru baiat, esti ingerul nostru. O sa te iubim pentru totdeauna”, a fost mesajul transmis de Cristiano Ronaldo si Georgina Rodriguez pe Twitter.

Iuliana Beregoi a ajuns la concertul lui Billie Eilish. Cu ce emotii a ramas interpreta in urma spectacolului: „Nu pot sa cred” - VIDEO

Cristiano Ronaldo, fotbalistul de la Manchester United, in varsta de 37 de ani si Rodriguez, in varsta de 28 de ani, au anuntat ca vor deveni parinti din nou in luna octombrie a anului trecut.

”Suntem incantati sa anuntam ca asteptam gemeni. Inimile noastre sunt pline de iubire si abia asteptam sa-i cunoastem.”, scria modelul in dreptul unei imagini in care aparea o ecografie.

Ulterior, insa, cuplul a dezvaluit ca vor avea un baietel si o fetita. Acestia sunt parintii unei fetite, Alana, in varsta de patru ani. Fotbalistul are, de asemenea, alti trei copii, pe Cristiano Jr, in varsta de 11 ani, dar si pe gemenii Mateo si Eva, in varsta de patru ani, nascuti cu ajutorul unei mame surogat. 

Articole din aceeasi categorie