11.07.2023
O femeie cu 800 de tatuaje se plange ca nu-si gaseste loc de munca si nu este primita in scoala copiilor. Cum arata acum - FOTO

O mama din Marea Britanie, care are cel putin de 800 de tatuaje pe tot corpul, inclusiv pe fata si pe cap, este suparata ca nimeni nu vrea sa o angajeze si ca, din cauza felului in care arata, i s-a interzis sa mai intre in scoala in care invata copiii ei.

Melissa Sloan, de 46 de ani, din Tara Galilor, a facut curatenie in toalete, dar spune ca acum nici in acest domeniu nu-si mai gaseste de lucru, din cauza tatuajelor, relateaza New York Post.

„Nu pot sa-mi gasesc niciun loc de munca”, a spus suparata Sloan. „Am aplicat pentru un loc de munca la curatat de toalete acolo unde locuiesc si mi-au spus ca nu ma primesc din cauza tatuajelor”, a completat ea.

Esecuri totale! Cele mai nereusite roluri pe care le-au jucat Tom Cruise, Keanu Reeves, Elijah Wood si alte vedete de-a lungul timpului - FOTO

„Oamenii ma critica si spun ca n-am muncit in viata mea, dar nu-i adevarat, am avut odata serviciu, dar n-a durat mult. Daca cineva mi-ar oferi maine un loc de munca, as accepta pe loc”, a spus ea.

Melissa Sloan a inceput sa-si faca tatuaje la varsta de 20 de ani si a devenit pasionata de ele. Chiar daca nu se poate angaja si a avut si alte dificultati din cauza lor, femeia spune ca in momentul de fata este „dependenta”, ca nu se poate abtine si ca nu poate sa treaca saptamana fara ca ea sa nu-si faca macar un tatuaj.

„Daca ajung la 70 de ani, o sa ma tatuez in continuare. Fiecare bucata de piele va fi acoperita, chiar daca voi fi cu totul albastra. Fata mea este deja albastra aproape in intregine, arat ca un strumf”, mai spune ea.

O femeie transsexuala a castigat in premiera Miss Olanda 2023 si va reprezenta tara la Miss Univers - FOTO

Femeia recunoaste ca este pasionata in mod special de tatuajele faciale si ca deja si-a modificat de mai multe ori desene initiale. „Am trei straturi pe fata. Probabil ca am cele mai multe tatuaje din lume”, a spus ea cu mandrie.

Este, totusi, constienta, ca din cauza tatuajelor faciale oamenii o izoleaza si o judeca in mod gresit. Lipsa unui loc de munca nu este singura ei problema. I s-a interzis, de asemenea, sa intre in pub-ul local si in scoala copiilor ei. Spera, insa, ca va intra in Cartea Recordurilor si astfel o parte din supararile ei sa dispara.

Articole din aceeasi categorie