10.07.2023
Esecuri totale! Cele mai nereusite roluri pe care le-au jucat Tom Cruise, Keanu Reeves, Elijah Wood si alte vedete de-a lungul timpului - FOTO

Vedetele de la Hollywood precum Tom Cruise si Keanu Reeves sunt cunoscuti pentru talentul, farmecul si rolurile memorabile. Cu toate acestea, la fel ca si toti actorii, acestia au si proiecte nereusite.

Tom Cruise in rolul lui Jack Reacher - filmul „Jack Reacher” 2012

Dupa romanul lui Lee Child, Jack Reacher este un gigant, insa de ce regizorii l-au ales anume Tom Cruise, ramane un secret.

Gary Oldman in rolul de pitic - filmul „Tiptoes” 2003

In „Tiptoes” Gary Oldman era nevoit sa mearga in genunchi. Pare stranie situatia deoarece colegul lui Oldman, Peter Dinklage, a carui inaltimea e de 1.35 metri nu a fost ales pentru acest rol.

Ilinca Sturzescu a dezvaluit sexul copilului pe care il asteapta! Afla daca e baietel sau fetita: „Nu m-am gandit niciodata ca este posibil sa iubesc atat de mult” - VIDEO

Elijah Wood - filmul „Green Street”

Elijah este unul dintre cei mai adorabili si mai prietenosi tipi de la Hollywood. Da, este un actor talentat, dar in acest film, Wood nu si-a interpretat perfect personajul de baiat rau.

Keanu Reeves - filmul „Dracula 1992”

Fara indoiala, Keanu este un actor impecabil, dar exista exemple nefericite cand Reeves in mod clar nu s-a descurcat cu rolul sau. Un astfel de exemplu este rolul vanatorului de vampiri, Jonathan Harker.

Nevasta infidela a lui Kevin Costner, revoltata la gandul ca va primi de la actor doar 52 de mii de dolari pe luna

Colin Farrell in rolul lui Alexander - filmul„Alexander” 2004

Farell este un actor stralucit, dar acest personaj nu i se potrivea in mod clar. Totul a fost dezastruos de la inceput si pana la sfarsit. 

Articole din aceeasi categorie