23.08.2022
O femeie a aflat ca are cancer mamar in stadiul patru la opt luni de cand medicii au trimis-o acasa: „Mi-au spus ca sunt prea tanara!” - VIDEO

O femeie din California, Statele Unite ale Americii, a dezvaluit ca a fost diagnosticata cu cancer mamar in stadiul patru, la doar opt luni dupa ce medicii au refuzat sa-i faca o mamografie pe motiv ca este prea tanara.

Philecia La'Bount, o tanara cunoscuta pe TikTok pentru ca detaliaza lupta ei cu cancerul, a facut public un videoclip de trei minute, in cadrul caruia a povestit cum in urma cu patru ani i-a fost descoperit un nodul la san. Fara sa stea pe ganduri, ea a mers la o clinica din Long Beach, California, pentru o investigatie mai amanuntita. Atunci, medicii au descoperit ca are ”un chist benign”, iar ea si-a dorit sa faca o mamografie, pentru a-i confirma diagnosticul. Din pacate, insa, expertii au refuzat sa-i faca una, intrucat ”e prea tanara”, dupa cum a marturisit tanara in cadrul clipului postat pe TikTok.

„Am avut analizele de sange perfect, nu m-am confruntat cu alte simptome sau alti noduli, asa ca au refuzat sa-mi faca orice alta investigatie, mi-au spus ca sunt prea tanara pentru a avea cancer la san. Mi-au zis sa ma duc acasa, ca e doar un chist si sa ma intorc daca ma deranjeaza.”, a mai povestit Philecia, in varsta acum de 35 de ani.

Jennifer Lopez, voal de mireasa de 6 metri. Vezi cum a aratat tinuta vedetei - FOTO

Opt luni mai tarziu, insa, tanara a revenit la clinica din Long Beach, pentru ca acel nodul crescuse si sanul ei era foarte sensibil la atingere.

La doar 23 de ani, Alexandra este prima femeie pilot din Republica Moldova! Afla povestea sa, dar si motivul pentru care tanara a ales sa ramana in tara pentru a profesa - FOTO

„Cand am revenit, mi-au spus sa fac de urgenta o mamografie, am stiut ca este cancer.”, a marturisit tanara.

Aceasta a dezvaluit, de asemenea, ca a decis sa-si faca publica povestea pentru a incuraja oamenii sa lupte pentru sanatatea lor, sa ceara o a doua opinie si sa-si faca investigatiile necesare.

Articole din aceeasi categorie