23.08.2022
Jennifer Lopez, voal de mireasa de 6 metri. Vezi cum a aratat tinuta vedetei - FOTO

Jennifer Lopez (53 de ani) s-a casatorit in weekend cu alesul inimii ei, Ben Affleck (50 de ani), la conacul de 9 milioane de dolari al actorului, localizat in statul american Georgia.

Diva, care are o avere de 400 de milioane de dolari, a avut o rochie de mireasa personalizata, creata de designerul ei preferat, Ralph Lauren. Tinuta a avut maneci tip clopot, un decolteu la spate pana in zona posteriorului si o trena fluida cu volanase. Lopez si-a completat rochia cu un voal dramatic, care s-a intins pe sase metri si care a dat un aer regal intregii tinute.

La doar 23 de ani, Alexandra este prima femeie pilot din Republica Moldova! Afla povestea sa, dar si motivul pentru care tanara a ales sa ramana in tara pentru a profesa - FOTO

image

La randul sau, Ben a purtat o jacheta eleganta alba, pantaloni negri si un papion clasic. Toti invitatii au fost instruiti sa se imbrace in alb, iar tematica aleasa de catre J. Lo pentru nunta ei a fost „Vechiul Hollywood”. Oaspetii au fost intampinati cu postere ale unor filme americane vechi si decoruri hollywoodiene vintage. Cei doi miri au scos din buzunar jumatate de milion de dolari pentru aceasta nunta, unele surse sustinand ca au cheltuit chiar mai mult.

jennifer lopez mireasa 3 jpg
jennifer lopez mireasa 2 jpg
jennifer lopez 2 jpg

Connect-R, mandru de lectia de viata primita de la fiica lui de opt ani: „Vai de parintele care nu asculta de copil!"

invitata nunta jennifer lopez jpg
Articole din aceeasi categorie