07.04.2022
„Nu-mi voi taia gentile Chanel.” Aliona Vodonaeva a condamnat protestul femeilor ruse impotriva casei de moda - FOTO

Anterior, rusoaicele au lansat o miscare de protest impotriva brandurilor Occidentale. Ele s-au filmat cum isi taie gentile Chanel in valoare de zeci de mii de euro si spun ca sunt gata sa renunte la toate piesele brandului din cauza sanctiunilor impuse Rusiei.

Prezentatoarea TV Aliona Vodonaeva nu a vrut insa sa se alature actiunii de protest in care vedetele ruse scapa de articolele de marca in fata camerei, aceasta considera actiunea data una de prost gust si afirma ca: „exista probleme mai grave acum decat politica unei case de moda.” 

Ea a aratat videoclipul Victoriei Boni si a Ekaterinei Guseva pe canalul sau Telegram. Potrivit ei, actiunile fetelor nu vor duce la altceva decat sa cheltuiasca o suma uriasa de bani invant.

Si-a taiat gentile Chanel in semn de protest! Victoria Bonya - gata sa renunte la toate piesele brandului din cauza sanctiunilor impuse Rusiei: „Pur si simplu isi bat joc de femeile din Rusia” - VIDEO

„Am trei genti Chanel. Doua dintre ele au fost cumparate la Paris, iar una din Stoleshnikov. Pur si simplu nu vad sensul acestei actiuni. Nu-i acesta cel mai grav lucru cu care ne confruntam acum.” , a mai scris ea.

Anterior, Victoria Bonya, in varsta de 42 de ani, si-a taiat geanta Chanel in fata camerei. Prezentatoarea TV a considerat politica brandului o insulta la adresa rusoaicelor, iar actiunea sa a fost sustinuta de multe fashioniste din tara.

Chanel si Hermes se alatura companiilor care isi suspenda activitatile in Rusia. Ce spun brand-urile

Sursa FOTO: Telegram 

Articole din aceeasi categorie