07.09.2022
EXCLUSIV! Primele imagini de la cununia Gabriellei Damir cu Roman Burlaca. Cine sunt nasii cuplului - FOTO/VIDEO

Astazi, Gabriella Damir si Roman Burlaca si-au dat juramintele in fata Domnului. Acestia si-au organizat cununia la Biserica „Sfintul Ierarh Nicolae”. Iar echipa Perfecte.md a reusit sa faca cateva imagini din cadrul acestui eveniment special. 

Pentru cununie, Gabriela a optat pentru o tinuta simpla si eleganta. Tanara a imbracat o rochie alba, lunga pana in pamant. Machiajul si coafura sa au fost minimaliste si naturale. Iar ca accesoriu, Gabriella a ales sa poarte un voal lung si, desigur, buchetul miresei din cale albe. 

Noi imagini de la nunta Marinelei Bezer! Bloggerita, alaturi de sotul sau, au organizat o sedinta foto in stil retro: „Acel tip de dragoste de moda veche” - FOTO

Sotul sau, Roman Burlaca, este imbracat intr-o tinuta clasica. Acesta a optat pentru camasa clasica alba, blugi negri si un sacou bej. 

Nasii lor de cununie sunt instrumentistul Vasile Advahov si sotia sa, Ionela Advahov. Acestia au optat pentru tinute cu tenta traditionala. Ambii au imbracat ii si brauri traditionale moldovenesti. 

La eveniment au fost prezente doar cele mai apropiate persoane cuplului, printre care si sora Gabriellei, Michelle si fratele sau Artiom. 

Sarbatoare mare in familia Ellei Chistol! Vezi cum a fost felicitat sotul de catre fetele sale: „Simt cu tot sufletul ca acum traiesc acolo unde am visat si asa cum am vrut” - FOTO/VIDEO

Tot astazi, cei doi isi vor sarbatori nunta, intr-un local luxos din capitala. 

Gabriella Damir este casatorita cu regizorul Roman Burlaca. De asemenea aceasta una dintre cele mai urmarite bloggerita din Moldova. Tanara are peste 100 de mii de urmaritori pe Instagram.

La 37 de ani are o silueta de invidiat! Svetlana Sainsus a dezvaluit care este secretul sau si cum a reusit sa slabeasca cu 7 kilograme in doar o luna: „Mi-am pus asa un scop sa arat bine la ziua mea” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie