08.09.2022
E fetita sau baiat? Gabriella Damir va deveni mamica! Marele anunt a fost facut chiar in ziua nuntii. Imagini emotionante cu burtica bloggeritei - VIDEO

A tinut noutatea in mare secret, insa ieri s-a aflat despre faptul ca Gabriella Damir si Roman Burlaca vor deveni pentru prima data parinti.

Ieri a avut loc multasteptatul eveniment, cununia religioasa si nunta cuplului Gabriella Damir si Roman Burlaca.

Multe momente au fost surprinse de sora miresei, Michelle Damir care a publicat si video de la nunta. In imagini se vede cum mireasa este condusa la brat de catre tatal ei, Dorin Damir, ceea ce a facut sa lacrimeze de fericire.

O nunta mare, intr-un local senzational si cu invitati frumosi. Nasii mari la fel  a fost o surpriza. Este vorba despre instrumentistul Vasile Advahov si sotia lui, Ionela.

Momentul culminant al serii a fost insa, ca cuplul a anuntat ca sunt in asteptarea primului sau copil si ca este vorba despre un baietel.

Gabriella a postat un filmulet foarte emotionant pe retelele de socializare: „Mommy , daddy and Carli are waiting for you”, a scris tanara.

Iar Roman, viitorul tatic tandru ii saruta burtica sotiei sale in timpul petrecerii.

Gabriella Damir si Roman Burlaca s-au casatorit acum un an. Tanara una dintre cele mai urmarite bloggerita din Moldova si are peste 100 de mii de urmaritori pe Instagram.

Articole din aceeasi categorie