13.02.2024
Nu-ti plac cadourile pe care le primesti de la persoana iubita? Cum sa infrunti asteptarile, iti explica psihologul Lorina Buga - VIDEO

Cautarea cadoului perfect poate deveni o adevarata provocare atat pentru barbati, cat si pentru femei, mai ales daca asteptarile sunt prea mari. Despre asteptari, dar si cat de importante sunt cadourile intr-un cuplu si-a propus sa alfe reporterul O Seara Perfecta, Dina Munteanu.

Intrebata cum trebuie sa trecem de asteptari atunci cand vine vorba despre cadouri, psihologul Lorina Buga a raspuns: „Cand tu creezi niste asteptari, fii pregatit ca daca ai acea frica ca nu se va indeplini, probabil ai sa si atragi niste dezamagiri. Noi toate undeva acolo in naivitatea noastra frumoasa avem asteptarea sa fie ceva ce nu ne-am fi asteptat”.

Andreea Marin, dezaluiri dureroase din trecutul sau! Vedeta s-a temut sa nu aiba aceeasi soarta ca Madalina Manole

Psihologul are cateva recomandari pentru femei. „Asteptarea nu aduce la bine. Daca noi ne facem asteptari, ce facem? Traim o realitate. Intrebarea e... Constientizezi tu realitatea ta? Esti bine cu realitatea ta? Este frumos sa devenim mai asumate. Cadoul nu reprezinta adevarata dragoste pentru ca sunt foarte multe cazuri cand se dau cadouri, dar dintr-o alta intentie. Nu trebuie sa ne uitam in ograda altei femei. Noi doar ne activam propria frustrare, asteptare, furie”, a mentionat Lorina Buga.

Diana Brescan a rupt logodna? Indiciul care a dat-o de gol - FOTO

De asemenea, specialista a explicat ca si barbatii au asteptari, la fel ca si femeile: „Ei cred ca: „O sa-ti dau cadou cand o sa-mi faci nu stiu cati copii”... Acolo sunt o serie de conditii, reguli, de suparari ale lor. Nu trebuie sa ne amagim ca daca imi ia ceva, gata, am uitat”.

„Daca tu ai nevoie de ceva, povesteste-i. Frica de a cersi, cum spui tu, este doar frica noastra. Ce inseamna sa cersesc? Eu traiesc cu tine, tu cu mine, noi ne iubim, noi nu cersim. Este o chestie naturala, sa vina de la sine. Este frumos sa incepi sa comunici”, a povestit Lorina Buga, psiholog.

Articole din aceeasi categorie