13.02.2024
Andreea Marin, dezaluiri dureroase din trecutul sau! Vedeta s-a temut sa nu aiba aceeasi soarta ca Madalina Manole

In spatele zambetului sau larg s-a ascuns, fara sa stie nimeni, multa durere, iar Andreea Marin abia acum si-a deschis sufletul si a reusit sa vorbeasca deschis despre acest lucru.

Andreea Marin, una dintre cele mai cunoscute si indragite personalitati din lumea mondena romaneasca a vorbit, de curand, despre cele mai dificile perioade din viata sa. Totul s-a intamplat dupa ce s-a nascut fiica sa, atunci cand a realizat cu stupoare ca duce o lupta grea cu boala care afecteaza astazi din ce in ce mai multe persoane, anume depresia.

„Zana Surprizelor”, asa cum este cunoscuta de toata Romania, spune ca s-a temut, la vremea respectiva, sa nu aiba aceeasi soarta ca cea a Madalinei Manole.

Horoscop 13 februarie 2024. Noroc in dragoste si castiguri neasteptate pentru doua zodii

„Eu n-am ajuns la depresie dintr-un motiv de acest fel, nu aveam un gol interior de umplut, nu in acest sens. La mine a fost o treaba legata de perioada de dupa nastere si niste nemultumiri, fiecare are nemultumiri in viata sa, si m-a prins pe un teren mai slab, iar asta s-a intamplat. Dupa aceea, am vorbit deschis despre depresie si am facut si campanii nationale si europene cu acest subiect, pentru ca nu a fost usor prin ce am trecut.

Am ajuns si la limita aceea, un om increzator ca mine, ma vedeti, care pare puternic pentru ceilalti, iar in cele mai multe situatii sunt un om puternic, stiu ce vreau de la viata, cu toate astea intr-un punct foarte rau, foarte trist, foarte dur si cred ca a fost foarte bine sa bat la usa unui specialist si sa vorbesc despre asta ulterior, dupa ce am trecut prin experienta si m-am vindecat, unor oameni care si la atatia ani distanta ma intreaba despre depresie si ce e de facut. Si mie mi-a atras atentia si am constientizat cazul Madalinei Manole, abia atunci am realizat ca asta s-ar putea sa fie in cazul meu”, a povestit vedeta, potrivit playtech.ro.

Rodica Untila, din nou in vacanta. Boggerita a ales un sejur pe „Insula primaverii vesnice” - FOTO

Articole din aceeasi categorie