30.11.2022
Mama lui Miley Cyrus se iubeste cu Dominic Purcell, starul din “Prison Break”

La doar cateva luni dupa divortul de cantaretul Billy Ray Cyrus, mama lui Miley Cyrus iubeste din nou. Leticia (Tish) Cyrus s-a cuplat cu unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood. Este vorba despre Dominic Purcell, starul din serialul „Prison Break”.

Tish Cyrus (55 de ani) si-a luat prin surprindere fanii de pe Instagram, dupa ce si-a oficializat relatia cu actorul Dominic Purcel (52 de ani). Mama lui Miley Cyrus a postat o fotografie la piscina in care isi imbratiseaza iubitul. 

"Multumesc pentru fotografia draguta @vijatm", a scris Tish in dreptul imaginii, adaugand un emoji cu o inima rosie si etichetandu-l pe Purcell.

Noua poveste de dragoste a lui Tish vine la aproximativ sapte luni dupa ce ea si Billy Ray Cyrus si-au anuntat divortul, scrie People. Cei doi au fost casatoriti timp de 28 de ani si au impreuna cinci copii. 

Olga Tapordei a pornit intr-o noua expeditie la peste 12 mii de kilometri de casa! Vezi primele imagini din locatiile pe care a reusit deja sa le viziteze antreprenoarea - FOTO/VIDEO

Nici tatal lui Miley Cyrus nu o duce rau pe plan sentimental. Cantaretul in varsta de 61 de ani s-a logodit la doar patru luni dupa divortul de Tish. 

El s-a cuplat cu o artista din Australia, pe nume Firerose, in varsta de 34 de ani. 

Articole din aceeasi categorie