28.01.2022
Nu iubeste doar muntii. Olga Tapordei - vacanta de neuitat in Maldive alaturi de familia sa: „Eu astazi m-am trezit cu gandul de a prelungi vacanta noastra” - FOTO/VIDEO

Olga Tapordei este o adevarata amatoare a calatoriilor. A cucerit muntele Everest, a fost in tari precum Chile, Turcia, Italia, Ucraina si nu se opreste aici. Recent, femeia a plecat impreuna cu familia sa pe Insulele Maldive.

Pe pagina sa de Instagram Olga a scris: „Daca vorbim concret despre dorinta de a ajunge pe insulele Maldive, este de exact 2 ani.” 

Femeia a postat o serie de fotografii si videouri in care se poate observa frumusetea locului in care vor sa ajunga multi.

Fostul iubit al Rihannei, Chris Brown - acuzat de viol! Ce spune presupusa victima

„Sunt tare curioasa daca vreodata obosesti de vederea asta. Eu astazi m-am trezit cu gandul de a prelungi vacanta noastra.”, a mentionat Olga intr-un filmulet.

Iar fotografia in care Olga Tapordei apare alaturi de sotul sau a primit mii de aprecieri din partea internautilor. „Frumosi la chip si suflet”, „Fiti fericiti si continuati sa inspirati atat de original!”, au fost cateva din comentariile primite.

Raluka si-a etalat corpul perfect tonifiat intr-un costum de baie neobisnuit, pe plaja din Tulum - FOTO

Olga Tapordei este prima femeie din Moldova care a reusit sa cucereasca muntele Everest, de asemenea, aceasta este cunoscuta in mediul online avand o comunitate de aproximativ 50 mii de urmaritori.

Iuliana Beregoi a lansat prima sa piesa in limba rusa! In videoclip s-a filmat una din cele mai populare bloggerite din Republica Moldova - VIDEO

Articole din aceeasi categorie