15.08.2022
„Nu exista sa fii atat de frumoasa, de feminina!” Moldoveanca Anna Lesko, fabuloasa la 43 de ani, intr-o rochie cu decupaje - FOTO

Varsta este doar un numar pentru Anna Lesko si dovedeste acest lucru cu fiecare aparitie. Desi are 43 de ani, ea reuseste sa se mentina intr-o forma fizica de invidiat, iar acest lucru se vede cu ochiul liber.

Pasionata de sport si de alimentatia echilibrata si sanatoasa, Anna Lesko nu trece niciodata neobservata, iar acum, ca se afla in vacanta in Italia, ea a facut publica o fotografie inedita, ce i-a adus numeroase aprecieri din partea prietenilor virtuali.

Pana la lacrimi! Bloggerita Ella Chistol impreuna cu sotul sau au pus la cale un moment emotioant pentru fiica lor mai mare: „Tata a fost doar la ziua mea de 1, 2 si 3 ani si mai mult la nimic...” - VIDEO

In cea mai recenta imagine postata pe retelele sociale, artista a ales sa imbrace o rochie cu decupaje in partile laterale, mai scurta in partea din fata si mai lunga in partea din spate, ceea ce i-a pus i valoare picioarele tonifiate.

”Nu exista sa fii atat de frumoasa, de feminina!”, ”Absolut superba!”, ”Tare frumoasa mai esti!”, au fost cateva dintre comentariile lasate de prietenii virtuali.

Anna Lesko a dezvaluit ce face pentru a se mentine in forma

Anna Lesko este una dintre cele ai seducatoare artiste, iar fiecare imagine postata pe retelele sociale starneste reactii din partea fanilor, multi dintre acestia fiind impresionati de felul in care arata cantareata la varsta de 43 de ani. Aceasta reuseste sa faca furori cu aparitiile sexy, insa ea sustine ca nu este adepta dietelor drastice. Din cand in cand, insa, urmeaza o dieta de detoxifiere. De asemenea, a renuntat la paine, dulciuri si la alimentele prajite.

„Paine nu mananc de foarte multi ani.(…) Mananc aproape orice, dar incerc sa nu amestec. Mananc tot ce e verde: brocoli, sparanghel, fenicul. Mananc foarte multe chestii bogate in toate cele si multe ciorbe. Mai putin prajeala si foarte mult peste. Acesta nu se numeste regim, e un mod de viata sanatos. Dulciurile nu prea-mi plac si asta cred ca este un plus pentru mine. Mananc si fasole verde, mazare, naut, linte”, declara Anna Lesko in cadrul unui interviu.

De nerecunoscut! Interpreta Aliona Moon revine in atentia publicului dupa o pauza de 7 ani. Artista a lansat piesa „Iubeste-ma asa”, in care abordeaza un stil muzical total diferit - VIDEO

Sursa FOTO: INSTAGRAM

Articole din aceeasi categorie