15.08.2022
Pana la lacrimi! Bloggerita Ella Chistol impreuna cu sotul sau au pus la cale un moment emotioant pentru fiica lor mai mare: „Tata a fost doar la ziua mea de 1, 2 si 3 ani si mai mult la nimic...” - VIDEO

Ella Chistol, cunoscuta in mediul online si ca cel mai calm blogger din Republica Moldova si-a omagiat de curand fiica Andreea, care a implinit frumoasa varsta de 7 ani. In aceasta zi speciala pentru copilul sau, Ella si sotul sau Andrei Chistol au organizat o mega surpriza pentru micuta lor, iar gestul a emotionat pana la lacrimi multi dintre urmaritorii femeii. 

Andrei, sotul Ellei este stabilit de o perioada indelungata in strainatate, unde are un job stabil. Cei doi au o relatie la distanta, iar momentele petrecute impreuna sunt un motiv de sarbatoare si mare bucurie pentru familia Chistol.

De nerecunoscut! Interpreta Aliona Moon revine in atentia publicului dupa o pauza de 7 ani. Artista a lansat piesa „Iubeste-ma asa”, in care abordeaza un stil muzical total diferit - VIDEO

De ziua Andreei, barbatul s-a reintors acasa pentru a-i face o surpriza, iar totul a fost pus la cale pana in cel mai mic detaliu de sotia acestuia.

Dis-de-dimineata, barbatul inregistrat ca „Andrei Piter” , i-a sunat Andreei pentru a o felicita. Micuta i-a multumit insa plangand i-a zis mamei sale: „Tata a fost doar la ziua mea de 1, 2 si 3 ani si mai mult la nimic...” 

Vizibil emotionata, Ella a marturisit pe pagina sa de Instagram faptul ca ii este greu sa posteze asa ceva, dar este important pentru ca parintii sa inteleaga ce isi doresc cu adevarat copii. 

Ella si-a consolat fiica si au mers in scurt timp la petrecerea organizata cu aceasta ocazie.

Acolo fetele s-au distrat si au petrecut la maxim, iar invitatii speciali ai zilei au fost animatorii din desenele animat - Regatul de gheata.

Ceea ce n-a stiut Andreea a fost faptul ca tatal sau era deghizat chiar intr-unul dintre personaje, iar momentul in care s-a demascat a fost unul de-a dreptul emotionant pentru toata lumea.

Natalia Gordienko - aparitie provocatoare in orasul vedetelor! Vezi cum s-a prezentat interpreta, dar si tinuta impecabila purtata pe strazile din Cannes - FOTO

Ella Chistol este o bloggerita din Republica Moldova. De-a lungul timpului femeia a adunat o comunitate de peste 176.000 de urmaritori, iar zilnic distribuie momente din viata sa de mama, femeie si bloggerita.

Articole din aceeasi categorie