15.08.2022
De nerecunoscut! Interpreta Aliona Moon revine in atentia publicului dupa o pauza de 7 ani. Artista a lansat piesa „Iubeste-ma asa”, in care abordeaza un stil muzical total diferit - VIDEO

Desi eram obisnuiti sa ascultam piesele romantice si usor melancolice ale interpretei Aliona Moon, acum artista surprinde cu o noua abordare atat muzicala, cat si stilistica, iar combinatia celor doua si update-ul sau este mai mult decat vizibil in piesa intitulata „Iubeste-ma asa”, lansata recent pe YouTube.

Cu o echipa noua in spate si cu o colaborare splendida cu cea mai noua casa de discuri de la Chisinau - Versus Artists, Aliona Moon a decis sa reapara pe micile ecrane si sa isi surprinsa placut admiratorii care cu siguranta nu au uitat-o.

Aceasta a lansat o melodie dansanta, in stilul dance-pop, care vorbeste despre o iubire unica, matura si plina de pasiune.

Versurile si muzica au fost scrise de Dara, iar productia muzicala a fost realizata de Ivan Lincovschi. 

Natalia Gordienko - aparitie provocatoare in orasul vedetelor! Vezi cum s-a prezentat interpreta, dar si tinuta impecabila purtata pe strazile din Cannes - FOTO

Videoclipul piesei este realizat de echipa BR Films, coordonat de Roman Burlaca, care a fondat casa de discuri Versus Artist.

Stilul abordat de Aliona pare desprins de pe copertile revistelor de moda, insa chiar si asa, noua nu ne ramane decat sa incurajam aceasta noua abordare si sa apreciem curajul pentru a reaparea si a surprinde cu ceva nou si actual. 

Fanii au fost extrem de incantati de revenirea artistei si i-au lasat o multime de mesaje de sustinere si incurajare: „Aliona imi place foarte mult directia pe care ai ales-o, atit stilistic cat si muzical... Imi place enorm vocea, eu simt o schimbare foarte reusita in dozarea vocalului. Parerea mea subiectiva ca inainte piesele tale erau interpretate, acum se simte sufletul, emotiile... E o directie super buna. Bafta mare/ Chiar ma gandeam unde ai disparut, ai o voce superba ma bucur ca ai revenit.”, au scris fanii artistei. 

E fata sau baiat? Cristina Scarlevschi si sotul sau au aflat sexul viitorului lor copil: „Simteam asta...”. Vezi ce petrecere deosebita a organizat dansatoarea - FOTO/VIDEO

Aliona Moon, pe numele adevarat Aliona Munteanu este o cantareata moldoveanca. Ea a reprezentat Republica Moldova la Concursul Muzical Eurovision 2013 cu piesa O mie si a obtinut locul 11, cu 71 de puncte.

Poll results: Aliona Moon is the queen of the projection dress
Articole din aceeasi categorie