04.05.2022
Nu este zi sa nu cante minim 10 melodii, insa mai are si o alta pasiune despre care stiu putini. Afla de la Interpretul Igor Cuciuc care sunt atributiile lui in casa: „Nu ma pricep sa fac o priza, ma tem. Trebuie sa chem un electrician” - VIDEO

S-a intors recent de la unul din cele mai asteptate evenimente ale anului si anume concertul „Potcoava de Aur”. Invitat in platoul emisiunii O Seara Perfecta a fost interpretul Igor Cuciuc care a povestit cum a fost sa cante pe o scena cu marele maestru Nicolae Botgros. 

Interpretul a povestit ca pentru el muzica populara este mai speciala decat celelalte genuri deoarece anume ea ii poarta noroc. „Muzica populara imi poarta noroc oriunde ma duc in toata lumea.”

Recent Igor Cuciuc s-a intors de la concertul „Potcoava de Aur” care a avut loc la Bucuresti. Acesta a povestit ca a evoluat pe scena alaturi de Orchestra Lautarii„Am fost pentru prima data la Bucuresti si mi-a placut. Am fost cu celebra Orchestra Lautarii, in frunte cu Nicolae Botgros. Este foarte prestigios sa lucrezi cu maestrul Botgros. Prima data am lucrat cu atatea interpreti tineri si talentati.”, a mentionat artistul.

3 mai marcheaza inceputul unei perioade glorioase! Ce spune astrologul Corina Leonte despre aceasta data, dar si ce indicatii ne ofera ea: „E foarte important sa gandim ce vorbim, si sa nu cheltuim bani aiurea...” - FOTO

Intrebat de Anisoara Loghin daca se simte vreo diferenta dintre muzica populara moldoveneasca si cea romana, interpretul a raspuns: „Nu este vreo diferenta. Muzica populara seama cumva ca mesaj. Se aseamana tematicile. E placut sa canti cu colegi care tot au succes. Este o experienta frumoasa.”

De Pasti Igor Cuciuc a decis sa sarbatoreasca acasa alaturi de familie.„Am stat acasa aici la Chisinau. Sotia s-a pregatit pentru Pasti, ea a gatit. Eu este important sa fiu alaturi la masa de sarbatoare.”, a recunoscut artistul.

Emily Ratajkowski si-a pierdut un pantof la Met Gala 2022. Modelul a fost ajutat de un barbat din public - FOTO

De gatit nu gateste, insa isi ajuta sotia la cumparaturi. „Nu ma pricep sa fac o priza, ma tem. Trebuie sa chem un electrician.”, a mentionat acesta.

Igor Cuciuc a povestit si care este pasiunea sa ascunsa despre care stiu foarte putini oameni. „Imi place foarte mult natura, sa ma plimb. Foarte tare imi place sa merg in zonele rurale. In sat, in parc, in padure sau gradina.”

De asemenea interpretul a recunoscut ca ii place sa cante in fiecare zi. „Nu este zi sa nu cant macar 10 melodii. Nu prea ascult muzica, eu mai mult cant.”

Totodata artistul a povestit care este secretul unei voci mereu frumoase si melodioase. „Este important sa ma odihnesc si beau ceai cu miere.”

Articole din aceeasi categorie