04.05.2022
3 mai marcheaza inceputul unei perioade glorioase! Ce spune astrologul Corina Leonte despre aceasta data, dar si ce indicatii ne ofera ea: „E foarte important sa gandim ce vorbim, si sa nu cheltuim bani aiurea...” - FOTO

Este o zi speciala din punct de vedere astrologic, iar ce se intampla pe cer a aflat reporterul Pro TV Iulia Deliu. 

Cea mai buna zi a anului din punct de vedere astrologic a avut loc pe 3 mai 2022. Mai multe despre aceasta ne-a vorbit astrologul Corina Leonte.

Nu te-ai fi asteptat! Ce spune Filip Kirkorov despre acuzatiile scandaloase ale jurnalistei Margarita Simonyan la adresa lui Maxim Galkin

„Cu certitudine este cea mai buna zi a anului. Si luna si soarele ocupa o pozitie speciala, ambele exaltand. Ele emana o doza de energie creatoare, pozitiva, armonioasa, deci e mega super. De asemenea avem si Nakshatra Noshine, o constelatie care aduce dezvoltare si ascensiune dubla. Este a treia zi lunara, atunci cand e cel mai favorabil sa iti planifici ceva. Cumva s-au suprapus multe lucruri favorabile si chiar e pacat sa nu beneficiezi de aceasta zi.”, spune Corina.

Ea sugereaza ca in aceasta zi sa ne planificam visele in gand, sau chiar sa le punem pe foaie. De asemenea e indicat sa realizam actiuni in directia parintilor, pentru ca ni se va intoarce inmultit. 

Indicate sunt si ritualurile speciale precum meditatiile, yoga sau tot ce iti face tie bine.

Masha Efrosinina a spus ce crede despre vedetele ruse care nu tac in legatura cu razboiul: „Acum cateva luni le era frica sa vorbeasca despre razboi, dar in prezent...” - VIDEO

De asemenea in aceasta zi sunt si unele interdictii. Experta sugereaza ca e foarte important sa fim atenti la tot ce vorbim si exprimam, iar constiinta trebuie sa fie cea care ne ghideze in primul rand in aceasta zi.

Mare atentie trebuie sa avem si la managementul banilor: „Nu e bine sa cheltui bani aiurea si haotic. Azi e bine sa iti cumperi bijuterii din aur sau argint sau orice investitie financiara va prinde bine.

Inceputul studiilor este si el foarte favorabil in aceasta zi, doar atata timp cat ai ales ceva potrivit pentru tine. 

Corina Leonte afirma ca e important sa ne dam seama ca noi suntem creatorii vietii noastre.

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie