04.05.2022
Emily Ratajkowski si-a pierdut un pantof la Met Gala 2022. Modelul a fost ajutat de un barbat din public - FOTO

Emily Ratajkowski este una dintre cele mai apreciate vedete. Diva adora sa adopte tinute extravagante. Recent, Emily Ratajkowski si-a pierdut un pantof la Met Gala 2022. Vedeta a optat pentru papuci cu platforma inalta, care se pare ca i-au jucat feste.

Emily Ratajkowski a optat pentru una dintre tinutele de la Met Gala 2022 pentru o rochie scurta, sclipitoare. Cu toate acestea, vedeta nu s-a limitat doar sa-si puna silueta in evidenta. Emily si-a accesorizat tinuta cu o pereche de papuci cu platforma inalta, intr-o nuanta de roz intens.

Dintr-un hobby - a devenit o afacere! Daca florile obisnuite se ofilesc repede, Marina Grosu a decis sa confectioneze flori din sapun care miroase impecabil: „Am inceput sa studiez singura, imi apareau diverse idei, experimentam” - VIDEO

Emily Ratajkowski si-a pierdut un pantof la Met Gala 2022

Cand a pasit insa la eveniment, de fata cu toti cei prezenti, Emily si-a pierdut un papuc. Imaginile cu facut deliciul celor din public si brusc toti au inceput sa filmeze si sa o pozeze. Chiar daca era un moment jenant, modelul a facut fata situatiei cu zambetul pe buze.

Emily Ratajkowski si-a pierdut un pantof la Met Gala 2022

Emily Ratajkowski a optat pentru una dintre tinutele de la Met Gala 2022 pentru o rochie scurta, sclipitoare / Profimedia Images

Din fericire, acesta nu a fost nevoita sa se aplece ca sa-si recupereze papucul. Un barbat a carei identitate a ramas necunoscuta a fost pe faza si a ajutat-o sa se incalte. Dupa ce si-a recuperat incaltarile, diva a inceput sa le faca cu mana jurnalistilor, semn ca stie cum sa faca fata unor astfel de situatii.

Vedete de renume international au defilat pe covorul rosu in tinute excentrice la Gala Anuala de la Metropolitan Museum of Art din New York. Peste 400 de vedete au participat la Met Gala 2022. Din moda, muzica, cinema, politica, pe covorul rosu au aparut vedete ca Billie Eilish, Olivia Rodrigo, Cardi B, Megan Thee Stalion, Sarah Jessica Parker sau Gigi si Bella Hadid.

Emily Ratajkowski, o mamica sexy

Chiar daca este mamica, Emily adora un stil vestimentar mai sexy. Silueta ii permite acest lucru si chiar si atunci cand merge cu bebelusul la plimbare, diva isi etaleaza formele in cele mai sexy tinute. Nici atunci cand a fost insarcinata nu a ezitat sa-si expuna trupul. A fost o gravida non-conformista, la fel cum este si Rihanna acum. Amandoua rescriu istoria in ceea ce priveste moda pentru femeile gravide.

3 mai marcheaza inceputul unei perioade glorioase! Ce spune astrologul Corina Leonte despre aceasta data, dar si ce indicatii ne ofera ea: „E foarte important sa gandim ce vorbim, si sa nu cheltuim bani aiurea...” - FOTO

Emily si sotul ei, Sebastian, sunt extrem de discreti cu viata personala. Cu toate acestea, vedeta publica constant imagini cu familia sa pe Instagram. In trecut, aceasta a pus chiar si imagini in care aparea in timp ce-l alapta pe bebelusul sau, sau imagini din timpul travaliului.

Emily s-a casatorit in anul 2018 cu Sebastian Bear-McClard, un cunoscut regizor de filme. S-a speculat mult pe seama casatoriei lor si s-a spus ca nu poate sa aiba alaturi un barbat cu un aspect fizic mai putin de remarcat. Atunci au aparut in presa o multime de articole cum ca cei doi si-au unit destinele prea repede. Sunt putini cei care le-au dat sanse in privinta relatiei lor. Timpul a dovedit insa ca sentimentele dintre ei au fost atat de puternice. Acum se bucura de cea mai mare realizare a lor, de micutul Apollo, si par sa fie extrem de fericiti impreuna.

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie