29.12.2022
Nu este neaparat sa cheltui o avere! TOP 4 idei de cadouri pentru Revelion care costa pana la 300 de lei - FOTO

Daca in acest an bugetul pentru cadoul de Revelion nu este mai mare de 300 de lei, perfecte.md iti vine in ajutor cu cateva idei. Aceste cadouri sunt pe placul tuturor.

Cana de sticla cu strat dublu

O asemenea cana costa aproximativ 80 de lei in magazinele ce comercializeaza vesela. Cu doar 240 de lei poti procura 3 cani pe care sa le oferi cadou celor dragi.

Serum pentru fata

Fiecare din noi trebuie sa aiba in trusa de ingrijire a tenului un serum. El ajuta la imbunatatirea tonusului pielii, de asemenea, acesta mareste fermitatea si elasticitatea ei. In Chisinau serumul din imagine costa 285 de lei.

A atras toate privirile asupra ei, la propriu! Dara a comentat filmuletul care a devenit viral in mediul online in care aceasta apare intr-o ipostaza rusinoasa: „Mi-am confirmat mie personal cat de asumata sunt eu, in tot ceea ce fac” - FOTO/VIDEO

Carte cu retete culinare

Daca cel caruia trebuie sa ii faci cadou este pasionat de gatit, o carte cu retetele unui chef renumit va fi alegerea ideala. In librariile din tara, cartea „Jamila Ciusine” costa 250 de lei.

Dragostea lor nu a durat nici 3 ani! Top 7 cele mai scurte casnicii ale vedetelor din Moldova - FOTO

Certificat cadou

Daca nu vrei sa dai in bara cu alegerea care o vei face, poti opta pentru un certificat cadou si astfel persoana care il va primi isi va alega singura ce isi doreste.

Articole din aceeasi categorie