09.03.2022
Nu au trait mult si fericit, insa au murit ambii intr-o zi! Cum a fost relatia Printesei Diana si al lui Dody Al Fayed, fiul unui miliardar egiptean - FOTO

Cu cateva saptamani inainte de moartea ei, Printesa Diana parea ca si-a gasit in sfarsit fericirea in viata sa personala. Ea l-a intalnit pe fiul miliardarului egiptean Mohammed Al Fayed cu putin timp inainte de tragicul accident care a adus la moartea celor doi. 

Printesa Diana si Dodi Al-Fayed faceau parte din aceleasi cercuri de oameni de mai multa vreme. Se intalneau din cand in cand la competitii de polo si la premiere de filme. Dar abia in iulie 1997 intre ei a inceput o relatie romantica. 

Diana era inca foarte trista dupa ce s-a despartit de chirurgul britanic Hasnat Khan. Tatii Dianei si al lui Dodi erau in relatii bune, asa ca Mohammed Al Fayed a invitat-o ​​pe Lady Spencer impreuna cu fiii ei William si Harry sa stea la vila sa luxoasa din Saint-Tropez.

Pe langa vila, Mohammed detinea faimosul magazin Harrods din Londra, Fulham Football Club si Hotelul Ritz din Paris, averea sa fiind estimata la 1,87 miliarde de dolari.

Dan Bordeianu si Adela Popescu, impreuna in acelasi platou de televiziune! Reactia fostilor iubiti

Dodi a fost cel mai mare dintre cei cinci fii ai miliardarului egiptean. El era producator de film, activa in Anglia si era mereu prin preajma celebritatilor. 

Dodi avea reputatia unui barbat foarte bogat, care nu era niciodata impotriva sa iasa in evidenta. Dupa spusele unui prieten bun de al sau, Al Fayed dorea sa apara mereu in ziare, pe primele pagini: „Cand am sa intalnesc o femeie, care va fi foarte renumita, am sa apar pe coperta revistei People?”, intreba el. 

In vacanta, Diana si Dodi s-au apropiat foarte mult si au inceput o relatie amoroasa. Pentru ea, Al Fayed si-a parasit iubita - o actrita americana, Kelly Fisher. Insa aceasta atat de mult s-a suparat pe logodnicul sau, incat l-a dat in judecata, afirmand ca acesta a lasat-o chiar in fata altarului. In calitate de demonstratie a logodnei lor, Kelly a arata inelul au de logodna si a cerut de la el despagubiri in suma de 500 de mii de dolari. 

Vladimir Putin isi ascunde iubita si copiii in Elvetia. Cum a schimbat gimnasta Alina Kabaeva viata liderului rus

Potrivit unor zvonuri, pana la Diana, Dodi a avut mai multe relatii cu femei celebre - se presupune ca el a fost intr-o relatie cu Julia Roberts, Brooke Shields, Winona Ryder si Nancy Sinatra. In anul 1986 Al Fayed s-a casatorit cu modelul Suzanne Grigard, insa peste cateva luni cei doi au divortat. 

Dodi a fost un barbat foarte generos si o bucura mereu pe Diana cu cadouri scumpe. Ea mereu era fericita si se bucura de fiecare moment din relatia sa. Cei doi se odihneau pe iahta, se sarutau si se imbratisau, iar pozele lor, facute de fotograful italian Mario Brennoi, au fost vandute prin toata lumea cu mai mult de 1 milion de dolari. Potrivit spuselor prietenilor lor, Diana era foarte linistita cu privire la publicitatea noii ei relatii in presa. 

Dupa ce au petrecut timp in sudul Frantei si in Sardinia, indragostitii s-au intors impreuna la Paris. La 31 august 1997, acestia au murit intr-un accident de masina in capitala Frantei.

Camila Cabello dezvaluie de ce s-a despartit de Shawn Mendes: „Faceam multa terapie. Prioritatile s-au schimbat insa”

Se zvoneste ca unii membri ai familiei regale nu au aprobat relatia Printesei Diana cu Dodi Al Fayed. Fostul prim-ministru britanic Tony Blair a spus in memoriile sale ca i-a spus personal lui Lady Dee ca el considera relatia ei cu Dodi o problema.

Altii nu credeau in sinceritatea sentimentelor lor. Potrivit fostului majordom al Dianei, Paul Barrell, acesta nu a avut impresia ca Lady Spencer era intr-adevar indragostita. „Poate ca a fost o modalitate pentru ea de a-si reveni din relatia cu Hasnat Khan”, a spus el.

Articole din aceeasi categorie