07.03.2022
Camila Cabello dezvaluie de ce s-a despartit de Shawn Mendes: „Faceam multa terapie. Prioritatile s-au schimbat insa”

Camila Cabello si-a lansat noul single „Bam Bam”, o colaborare cu Ed Sheeran, iar cu aceasta ocazie a vorbit pentru prima oara si despre despartirea de Shawn Mendes, intr-un interviu cu Zane Lowe, la New Music Daily de la Apple Music 1. Fanii artistei au speculat ca noua melodie este despre fostul ei iubit. 

Cantareata in varsta de 24 de ani a explicat acum de ce ea si Shawn Mendes au ales sa-si spuna adio, iar totul are legatura cu prioritatile lor ca si cuplu.

„Prioritatile mele au fluctuat si focusul meu s-a schimbat de-a lungul anilor”, a spus Camila. „Acei ani in care ne-am intalnit...chiar si in timp ce scriam acest album, si chiar si acum, ma concentrez cu adevarat pe cum pot fi o persoana completa. Nu m-am concentrat atunci nici macar pe cariera mea. Acest album a fost literalmente un instrument prin care am devenit o persoana mult mai completa si am dobandit intimitatea dorita cu colaboratorii mei. Asta a fost intentia mea principala. Nu cum sa fac cel mai bun album si cea mai buna muzica, ci cum sa fac muzica cu oameni cu care apoi sa merg sa iau cina pentru ca am incredere in ei. Cum sa pot sa vorbesc despre aceste lucruri, iar asta sa ma ajute sa-mi construiesc increderea in oameni. Cum sa pot sa vorbesc despre lucrurile neplacute despre care pana acum nu am vorbit cu nimeni, iar apoi sa realizez stand langa ei ca da, relationez complet, imi pot valida propria experienta.”

Cum arata, de fapt, Madonna fara Photoshop sau filtrele de pe Instagram. Cantareata este de nerecunoscut

Camila a continuat: „Si acelasi lucru s-a intamplat cu acei ani in care am fost impreuna. Focusul meu a fost doar pe cum pot trai o viata fericita, cum sa fiu intr-o relatie sanatoasa si fericita? Faceam multa terapie. Prioritatile s-au schimbat insa. Chiar si acum, in timp ce promovez aceasta piesa, sincer, imi spun, daca nu ma distrez, care este ideea? Cred ca, pe masura ce ma maturizez, prioritatile se schimba. Si simt ca asa a fost si pentru noi doi. Pentru ca am inceput amandoi atat de tineri, invatam acum cu adevarat cum sa fim adulti sanatosi. Si e in regula.”

Camila a vorbit si despre cum percepe astazi suferinta in dragoste.

David Guetta, indragostit pana peste cap de iubita sa cu 24 de ani mai tanara. Cum i-au surprins fotografii pe plaja - FOTO

„Ceva ce mama mi-a spus mereu, imi amintesc de primele mele doua despartiri, cand eram devastata. Iar ea zicea: 'Acum esti distrusa si vei fi si data viitoare cand ti se va intampla din nou'. Si chiar daca iti spui 'O, Doamne, cum voi face... Nu voi mai trai niciodata asa ceva', viata iti va demonstra ca te inseli. Pur si simplu nu stii niciodata ce este dupa colt. Asa este viata.”

Articole din aceeasi categorie