09.03.2022
Dan Bordeianu si Adela Popescu, impreuna in acelasi platou de televiziune! Reactia fostilor iubiti

Dan Bordeianu si Adela Popescu au format unul dintre cele mai indragite cupluri din showbiz-ul romanesc in perioada anilor 2000. Cei doi au jucat impreuna in mai multe telenovele de la noi, ca mai apoi sa anunte ca formeaza un cuplu si in viata reala. Actorii au iesit impreuna in 2004, insa relatia lor s-a terminat dupa aproximativ 3 ani.

Cu toate ca anii au trecut, emotiile inca sunt vizibile pe chipurile lor. Invitat in emisiunea „Vorbeste lumea” de la ProTV, Dan Bordeianu a vorbit despre despre filmul „Cautatorul de vant”, unde interpreteaza rolul principal. Filmul are premiera in cinematografe pe 11 martie, iar actorul a facut cateva dezvaluiri.

Jamala, castigatoarea din Ucraina a Eurovision 2016, s-a refugiat la Istanbul: „E de neinteles de ce trebuie sa moara atatia oameni!”

Un aspect ce a putut fi observat cu usurinta a fost faptul ca artistul a evitat sa o priveasca pe moderatoare si nu s-a uitat in mare parte nici la camerele de filmat in timp ce vorbea despre pelicula in care are rolul principal. Dan Bordeianu a privit pe tot parcursul dialogului intr-o alta directie.

Fiica lui Smiley si a Ginei Pistol a implinit 1 an. Ce mesaj emotionant a transmis artistul: „Iubire pura” - FOTO

De asemenea, actorul a vorbit si despre vremurile dificile prin care trecem. De la pandemia de coronavirus, la situatia conflictuala din Ucraina, Dan Bordeianu a adus aminte despre faptul ca nu putem ramane nepasatori in fata unor astfel de tragedii umanitare.

„Daca tot am fost invitat la tine in emisiune si am oportunitatea asta, nu pot ramane nepasator. E de datoria mea sa amintesc de lucrurile care se intampla in jurul nostru si aici ma refer si la pandemia prin care am trecut si care ne-a pus intr-o stare de asediu, ne-a tinut permanent intr-o stare ca de razboi, iar mai nou ce se intampla in Ucraina. Cred ca una dintre datoriile noastre, in primul rand, dincolo de solutia mistica, este a nu uita sa traim. Pentru ca razboiul, pandemia, toate situatiile astea ne fac, intr-un fel sau altul, sa uitam sa mai traim si asta cred ca este ingrozitor. Ramanem niste robotei care nu nu functionam decat asa, pe pilot automat si se duce toata povestea asta si in film. Adica, este extrem de ancorat in realitate”, a spus Dan Bordeianu.

Articole din aceeasi categorie