13.03.2022
„Vrem sa fie pace!”. Sute de copii s-au rugat pentru Ucraina la concertul Iulianei Beregoi. Vezi momentul emotionant - VIDEO

La 17 ani, Iuliana Beregoi face senzatie pe Internet printre adolescenti! Este inca eleva, dar castiga sume uriase din Youtube, unde are peste un milion de obonati. Tanara, originara din Republica Moldova, a sustinut pe 12 martie un concert grandios la Sala Palatului de la Bucuresti, iar pe langa invitatii speciali si melodiile sale unice, aceasta a avut un moment emotionant alaturi de fani.

Pe 12 martie, tanara interpreta a sustinut doua concerte grandioase la Sala Palatului. Aceasta a avut un program special pentru fanii si admiratorii sai, iar impreuna cu altii invitati speciali, Iuliana a creat o atmosfera unica, pregatind si multe surprize pentru acestia.

La un moment dat, Iuliana Beregoi si-a rugat publicul sa repete dupa ea o rugaciune. Vers cu vers, emotie cu emotie, vocile micutilor au rostit „Vrem sa fie pace” , iar momentul a fost unul de-a dreptul emotionant. Acesta a fost filmat si postat ulterior in Instastory.

 

 

Misterul superiahtului de 700 de milioane de dolari blocat in Italia: „Toata lumea ii spune iahtul lui Putin, dar..." - FOTO

Pe langa rugaciune, artista a pregatit si alte momente speciale. Aceasta a cantat langa renumita interpreta - Andra melodia sugestiva Va fi bine, iar alti invitati speciali au fost Cezar Alexa, Mihai Ungureanu, Ana Beregoi si altii.

Iuliana Beregoi are peste 1 milion de abonati pe Instagram si este considerata una dintre cele mai talentate interprete din Republica Moldova, dar si de peste Prut. Tanara cantareata a cunoscut popularitate inca de la o varsta frageda. 

Interviu emotionant cu Valeria si Victoria Lungu! Au povestit despre relatia mama-fiica, momentele petrecute impreuna si greutatile prin care au trecut: „A fost alaturi de mine in cel mai greu moment al vietii mele si atunci s-a maturizat.” - VIDEO

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie