21.09.2022
Nu a avut nicio secunda libera! Afla cum a trecut vara interpretului Gabriel Nebunu: „O sa ma odihnesc la batranete” - VIDEO

In aceasta vara, Gabriel Nebunu a cantat si a dansat de i s-au rupt opincile. Asa cum moldovenii de pretutindeni l-au invitat la cele mai importante eveimente, artistul a trait mai mult pe bagaje. Nu a reusit sa mearga in vacanta in schimb a imprimat cateva piese noi pe care abia asteapta sa le lanseze. Mai mult interpretul se pare ca este indragostit. De cine? Afla din reportajul ce urmeaza, marca O Seara Perfecta. 

Dupa perioada in care nu prea s-au organizat evenimente, in aceasta vara Gabriel Nebunu si-a luat revansa si nu si-a vazut capul de munca. Nu a reusit sa-si faca o vacanta, in schimb a cantat atat in tara, cat si peste hotare.

„Incercam sa prind tot si uneori ramaneam fara puteri insa mergeam inainte, la cantat. Nu am reusit sa plec in vacanta, o sa ma odihnesc la batranete, dar pana atunci, merg inainte. Am fost si peste hotare sa cant. Vara aceasta cateva saptamani le-am trait in avion, pentru ca zburam in Franta, apoi in Spania, Italia, Marea Britanie si cam am gustat din jumatate de Europa”, Gabriel Nebunu, interpret. 

Campionul mondial, Catalin Spinu - pus la incercare! Anatolie Melnic impreuna cu o agentie de turism i-au facut un test baiatului, iar raspunsul lui i-a uimit pe toti. Vezi ce alegere a facut luptatorul: „Nu pot sa iau o decizie corecta...” - VIDEO

Artistul intra in toamna si cu cateva noutati muzicale. Pe doua dintre ele, Gabriel le-a lansat de curand la „Gusturile se Discuta”.

„Cei care imi asculta cantecele asteapta creatii noi de la mine. Asta nu ineamna ca eu m-am odihnit si nu am lucrat asupra repertoriului. Stii, fiecare simte cand trebuie sa scoata ceva publicului si eu asta am simtit si din toamna eu am sa vin cu cateva melodii noi. Sunt adunate in timp, am vreo sapte la numar insa le voi scoate pe rand, atunci cand voi crede eu de cuviinta ca va trebui sa asculte acea melodie cel de acasa”.  

De la atata cantat si dansat, i-au sarit scantei din opinci.

Acum e timpul sa mergi la mare! Afla de la directorul unei agentii de turism din Moldova, Ion Curmei, cat trebuie sa scoti din buzunar pentru a te bucura de soare si nisip fierbinte: „Sunt cam de 4 sau 5 ori mai ieftine vacantele” - VIDEO

„Daca sa intorc talpa puteti vedea ca sunt roase si rupte, dar nu pot sa renunt la ele, pentru ca atat noroc mi-au adus, atata bucurie, atatea aplauze. Am o pereche de opinci noi primite de la Doina Arsene, dar inca nu le incalt. Astept sa le vad pe acestea gata”. 

Articole din aceeasi categorie