27.02.2024
Noptile nedormite au devenit o obisnuita pentru Gabriela-Gutiera Moldovan, care a lansat 8 carti! Cum a fost evenimentul, dar si cine i-a fost alaturi - VIDEO

A muncit mult si in sfarsit si-a realizat visul. Emotionata, Gabriela-Gutiera Moldovan a scos din tipare nu o carte, nu doua, dar 8 sapte pentru copii si una pentru adulti. Zeci de oameni au venit s-o sustina la evenimentul de lansare. Cum a fost atmosfera si cine i-a fost alaturi, vedem intr-un reportaj marca O Seara Perfecta.

Gabriela-Gutiera Moldovan este femeia care vorbeste prin arta, iar in aceste zile ne-a demonstrat acest lucru inca o data.

Gabriela-Gutiera Moldovan a dezvaluit: „Sunt si avocat si ziua sunt in sedinte, dupa ma pregatesc si noaptea deja scriu pentru copii si proze pentru maturi. Ma bucur ca sunt cumva solicitate si intrebate de catre copii, sunt invitata in scoli unde se bucura profesorii in primul rand pentru ca apar carti educative, ilustrate de la autorii nostri. Si insasi copii le cauta in biblioteci, din pacate prin biblioteci nu sunt alocate bugetele pentru a procura carti, dar eu am inteles pe la cate intalniri am fost invitata in scoala si au fost si primarii localitatilor au spus ca vor aloca bani ca sa suplineasca bibliotecile cu carti pentru copii educative".

Cele care citesc primele cartile Gabrielei, raman totusi fiica si nepotica sa.

Dorin Galben a cerut-o in casatorie pentru a doua oara pe Violeta Scrisu! Cum arata inelul pe care l-a cumparat cu 7 ani in urma: „Am dat pe el un salariu si jumatate” - FOTO

Fiica acesteia, Mirela Pinzaru amentionat ca ea a fost cea care si-a ambitionat mama sa inceapa: „Chiar cu doi ani am gasit un caiet de al ei in care scria niste povesti si l-am gasit in sertarul cu amintiri, l-am deschis, am citit si am zis ca femeia asta trebuie sa scoata la suprafata ceea ce scrie ea. Atunci i-am inmanat caietul ei si i-am zis ca e timpul sa scoata si sa mearga pe aceasta cale”.

La evenimetul de lansare au venit sa o sustina si sa-i fie alaturi autoarei, familia, prietenii, dar si foarte multi oameni necunoscuti. 

Marinela Bezer- imagini spectaculoase din Dubai! Bloggerita are o vacanta de vis - FOTO

„Primele impresii sunt ca uite intr-o carte  a descris un sat intreg cu oameni, cu caractere si totodata ma gandeam ca uite ce de bine a gasit rezolvarea tuturor, adica intr-un sat i-a impacat pe toti. Apoi atat de frumos a vorbit despre sat, despre poteci, despre dealuri, despre campii, in genere despre tot ce tine de locul de unde am pornit, cam asta este ceva ce tine legat de noi", a spus Tamara Virlan.

Cei mai impresionati de aceste carti raman totusi copiii.

„Cate inca o sa mai fie”! Ce spune Adriana Ochisanu despre noua relatie a fiului ei, Cristi - VIDEO

Evenimentul de lansare a fost unul de suflet, iar prezentatori au fost Gabriel Nebunu si Victoria Rosca.

Gabriel Nebunu a spsu: „Ea m-a scos din zona de confort si ii multumesc pentru asta, cand mi-a spus ca trebuie sa prezentam, i-am zis cu tine merg si pe Everest. Asa ca o felicit pe doamna Gabriela care a venit de la Edinet si cartile nu stiu daca o sa mai aiba loc in librarie".

Victoria Rosca este alaturi de Gabriela de la prima lansare: „Este a doua oara cand ii prezint lansarea de carte, prima lansare am facut-o la Edinet cand a venit exraordinar de multa lume la Casa de Cultura, aici la fel am vazut foarte multa lume. Caci este foarte greu ca in zi de lucru sa intri cat mai multa lume cu copii si astfel asta inseamna ceva. Gabriela mie imi place ca ea nu se multumeste cu una, ea vien deodata cu 7 si sa inceapa sa doarma noptile si bafta, iar cel mai important sunt cititorii fideli”.

Articole din aceeasi categorie