13.02.2024
Noi dezvaluiri despre Kate Middleton, la doua saptamani de cand a fost externata din spital. Ce decizie a luat printesa de Wales

Kate Middleton, printesa de Wales in varsta de 42 de ani, a plecat de la Castelul Windsor pentru prima data de cand a fost supusa unei operatii abdominale, in urma careia a fost spitalizata doua saptamani.

Potrivit People, printesa de Wales urmeaza sa petreaca timp alaturi de copiii sai, care se afla in vacanta, la Ammer Hall, casa ei si a printului William de la Sandringham, in Norfolk.

Imediat dupa ce a fost externata din spital in urma operatiei abdominale, Kate Middleton a stat la Adelaide Cottage, la Castelul Windsor, insa ea si-a dorit o schimbare, mai ales ca recuperarea decurge bine.

„Catherine se recupereaza bine”, a dezvaluit o sursa pentru Daily Mail, adaugand: „Si-a dorit o schimbare de peisaj si ii va fi mai usor sa se relaxeze in Norfolk, in timp ce copiii se distreaza cu printul William”.

Un barbat si-a dus amanta in luna de miere pe care o rezervase fosta lui iubita. Reactia femeii a devenit virala in mediul online

Aceasta schimbare ii va aduce mai aproape de regele Charles, care s-a intors la Sandringham dupa ce a fost diagnosticat cu o forma de cancer.

Kate Middleton a fost operata in luna ianuarie

Catherine, printesa de Wales si sotia mostenitorului tronului britanic, a suferit o interventie chirurgicala abdominala planificata, la un spital privat din Londra, a anuntat miercuri Palatul Kensington, informeaza BBC.

Operatia, care a avut loc marti, a fost un succes, dar Catherine va ramane in spital timp de zece pana la 14 zile, a precizat Palatul.

In curand devine majora, dar tatal ei refuza sa o vada de mai bine de 10 ani. Cum au surprins-o paparazzii pe Suri Cruise - FOTO

„Pe baza recomandarilor medicale actuale, este putin probabil ca ea sa revina la indatoririle publice pana dupa Paste", se arata intr-un comunicat.

Kate, in varsta de 42 de ani, foarte populara in randul publicului britanic, "doreste sa-si ceara scuze (...) pentru faptul ca trebuie sa-si amane viitoarele angajamente. Ea spera sa poata recupera cat mai multe, cat mai curand posibil", noteaza sursa citata.

Palatul a indicat ca „nu va oferi informatii zilnice" cu privire la starea de sanatate a printesei de Wales „decat atunci cand exista informatii noi semnificative".

Nu s-a oferit nicio explicatie cu privire la motivele acestei spitalizari, dar, potrivit mass-media britanice, Kate, a carei ultima aparitie publica a fost de Craciun, nu sufera de cancer.

Articole din aceeasi categorie