13.02.2024
In curand devine majora, dar tatal ei refuza sa o vada de mai bine de 10 ani. Cum au surprins-o paparazzii pe Suri Cruise - FOTO

Are doi parinti celebri, insa ea este tinuta departe de lumina reflectoarelor. Fiica lui Kate Holmes si a lui Tom Cruise a fost crescuta in ultimii 10 ani exclusiv de mama ei.

Presa tabloida a scris ca actorul a refuzat sa isi mai vada fiica dupa divortul de Kate Holmes, care ar fi planificat in secret despartirea de Cruise, adept al Bisericii Scientologice.

Daca Suri si Tom Cruise s-au mai vazut in privat, acest lucru nu s-a aflat pana acum. Insa, cu siguranta, paparazii nu i-au vazut niciodata impreuna si nici macar nu s-a speculat pe aceasta tema.

Se fac 10 ani de cand tatal si fiica nu au mai fost vazuti impreuna si, cel mai probabil, Cruise va lipsi si de la majoratul fiicei sale. Pe 18 aprilie Suri Cruise va implini 18 ani.

Horoscop 13 februarie 2024. Noroc in dragoste si castiguri neasteptate pentru doua zodii

Desi ambii parinti sunt actori consacrati, Suri sta departe de lumina reflectoarelor. Nu isi insoteste mama la evenimente mondene, pe covorul rosu sau la gale cinematorafice. Paparazzii o surprind adesea pe strazile din New York, alaturi de mama ei sau in compania prietenelor.

Tom si Katie au divortat in 2012, dar actrita nu deschide niciodata acest subiect. Cel mai probabil a semnat un contract de confidentialitate si nu are dreptul sa vorbeasca despre fostul sot. Cu siguranta, toate acestea au legatura cu Scientologia, religia al carei adept este Tom Cruise. Convingerile religioase ale actorului se pare ca l-ar fi despartit de Katie Holmes, care ar fi „fugit” de acasa, pentru a-si salva fiica.

Se spune ca Biserica Scientologica nu i-ar permite lui Cruise sa o vada pe Suri, insa oficialii au negat aceasta informatie. „Daca si-ar dori sa o vada, ar putea face asta. Pana si puscariasii au dreptul sa isi vada copii”, a spus o sursa apropiata actorului in New York Post.

Andreea Marin, dezaluiri dureroase din trecutul sau! Vedeta s-a temut sa nu aiba aceeasi soarta ca Madalina Manole

Tom Cruise este insa apropiat de fiul pe care l-a adoptat cu Nicole Kidman. Connor Cruise, ca si tatal sau, este membru al bisericii Scientologice si are o multime de avantaje financiare datorita acestui lucru.

Despre relatia sa cu Bella, fiica adoptiva, nu se cunosc prea multe, aceasta preferand sa stea departe de lumea mondena. Insa, cand s-a casatorit, in 2015, nici Nicole Kidman si nici Tom Cruise nu au participat la ceremonie.

Articole din aceeasi categorie