03.03.2024
Jamila, in lacrimi dupa ce a pierdut procesul „Eclerelor la tava”: „Tot timpul eram facuta proasta, retetele mele erau proaste” - VIDEO

Intr-un videoclip postat pe contul ei de YouTube, Jamila explica de ce nu crede ca a furat reteta de ecler la tava, in ciuda deciziei date de justitie. Mai mult, faimoasa vloggerita culinara da detalii despre conflictul pe care l-a avut cu colega ei de breasla.

Ce mesaj i-a transmis Hailey lui Justin Bieber de ziua lui de nastere - FOTO

Recent, Jamila, vloggerita culinara, a pierdut si la Inalta Curte de Casatie si Justitie procesul pe care i l-a intentat colegei sale de breasla Laura Laurentiu, cu privire la reteta eclerelor la tava.

Cu lacrimi in ochi, aceasta a postat pe contul ei de Youtube un videoclip plin de detalii, care a strans aproape 100.000 de vizualizari intr-o zi.

Ben Affleck, un sot model. Actorul a facut un sacrificiu urias de dragul lui Jennifer Lopez: „Mi-am cam dat seama ca...”

„Cand Jamila Cusine a inceput sa creasca, in jurul meu oamenii au inceput sa se poarte diferit. Dintre acesti oameni, aceasta doamna cu care eu am avut proces in instanta si cu prietena ei cea mai buna, au fost cele doua care, in repetate randuri au avut ceva de comentat despre mine. Tot timpul eram facuta proasta, retetele mele erau proaste, eram grasa, oamenii care ma urmareau pe mine erau prosti. Tot ce faceam eu era rau.

De fiecare data cand eu participam la o emisiune, aveam un succes sau mi se intampla ceva bun, aceste doua doamne simteau nevoia sa dea in mine. Din nou si din nou. Sicanele acestea, ca sa intelegeti, nu au fost o saptamana, o luna, sicanele acestea au durat ani.

Si dupa cum puteti observa, pe mine m-a marcat foarte mult lucrul acesta, pentru ca m-am simtit exact cum se simte un copil la scoala care are parte de bullying. Eu m-am simtit la aproape 30 de ani ai mei ca un copil care are parte de bullying la scoala si nu stie cum sa reactioneze”, a dezvaluit Jamila.

Articole din aceeasi categorie