03.03.2024
In amintirea lui Marseli Mirzeniuc! Primele imagini de la ceremonia de ramas bun, din Bali - FOTO

Tanarul Marseli Mizerniuc care se zbatea intre viata si moarte in urma unui groaznic accident din Bali, a murit la data de 28 februarie 2024.

In memoria lui Marseli, ieri a avut loc o ceremonie de ramas bun la Denpasar, Bali. Despre acest lucru a anuntat Vitalie Didenco, specialist in meditatii.

Prietenii si apropiatii care se aflau pe insula Bali au fost la ceremonie, iar cativa dintre ei au publicat si imagini de acolo.

Antreprenorul Constantin Morari a mentionat ca va avea loc si o ceremonie la Chisinau, preconizata pentru data de 8 martie.

Linda Evangelista, la Saptamana Modei de la Paris, la trei ani de cand dezvaluia ca a fost „desfigurata” de o procedura estetica - FOTO

Moldoveanul care se zbatea intre viata si moarte in urma unui grav accident din Bali, a murit la data de 28 februarie. Informatia a fost confirmata pentru PRO TV de cofondatoarea caritate.md, Svetlana Sainsus. Totodata, Sainsus a mentionat ca banii care au fost adunati pentru Marseli, vor fi directionati la alte cazuri de caritate.

Pe 27 februarie s-a produs o mobilizare record. In doar 12 ore, moldovenii au reusit sa colecteze o suma record de peste 200 de mii de euro pentru a-l salva pe Marseli Mazerniuc, un tanar care a suferit un grav accident, pe insula Bali. Baiatul a ajuns in stare extrem de grava, suferind mai multe fracturi si avea nevoie de o interventie la inima.

Articole din aceeasi categorie