22.05.2023
Nina Cretu - o experienta incredibila! „A fost cred ca una din cele mai grele zile din viata mea” - FOTO

Nina Cretu este intr-o excursie de neuitat, organizata de universitate, aceasta a facut pentru prima data hiking. Modelul a impartasit experienta sa si cu urmaritorii sai de pe Instagram.

Recent, Nina Cretu a plecat intr-o excursie organizata de universitatea la care studiaza, in munti, unde aceasta are parte de tot felul de incercari. Aceasta posteaza unele secvente din activitatea pe care o are acolo alaturi de cativa colegi, insa doar atunci cand are acces la retea.

Nina Cretu, a marturisit insa si despre dificultatile cu care se confrunta in aceasta excursie.„Suntem vii si nevatamati! Ieri a fost cred ca una din cele mai grele zile din viata mea, la capitolul activitate fizica si epuizare. Iata asa am coborat si urcat muntele, acolo nu e deal sau vale, ci e unghi de 45 de grade cred...”

„Nu stiu cati km am parcurs, dar am urcat muntele, l-am coborat, apoi iar l-am urcat. Sincer, atat de greu si provocator a fost pentru mine, eu care nu fac sport si prima data la hiking, ca aveam impresia ca acolo imi va canta cucu pe veci!!!”, a mai adaugat modelul.

Dan Ionita - detalii nestiute despre divort! „Eu ziceam ca am doua variante ori fug, ori ma insor” - VIDEO

Nina Cretu are 22 de ani si e o bloggerita din Republica Moldova, cu o comunitate de 236 de mii de urmaritori pe Instagram.

Cat de mult s-a schimbat! Culturista Leo Ciobu a repetat aceeasi fotografie la 6 ani distanta: „O diferenta colosala de forma, kilograme” - FOTO

Articole din aceeasi categorie