09.06.2023
Nina Cretu a scos din buzunar 2000 de euro la o licitatie! Vezi ce si-a cumparat bloggerita - FOTO/VIDEO

Nina Cretu alaturi de fratele sau, Emilian Cretu, au fost prezenti la un eveniment caritabil. In cadrul evenimentului a fost organizata si o licitatie la care cei doi au participat si au scos din buzunar 3000 de euro, pentru doua articole vestimentare.

In urma cinei caritabile, banii vor fi donati pentru reparatia unei sectii din cadrul Institutului Mamei si Copilului. 

Intr-un InstaStory postat de Nina, pe pagina sa de Instagram, se vede ca bloggerita participa la o licitatie, iar aceasta a scris un mesaj in descrierea filmuletului: „Prima data am participat la o licitatie, dar nu una oarecare, ci pentru o cauza nobila. Toti banii stransi se vor investi pentru repararea sectiei de Chirurgie a Institutului Mamei si Copilului. Mandra ca am putut ajuta”.

Dupa care Nina a postat si cu ce articole vestimentare s-a intors acasa, dar a marturisit si cati bani a dat pe ele. 

„Of, Cristi, unde te uiti?” Cum a reactionat familia bloggeritei Katy Black cand a aflat ca este in asteptarea celui de-al patrulea copil. Vezi momentul - VIDEO

Emilian Cretu isi filma sora, unde spunea: „Iata cu ce ne-am intors noi de la licitatie, aceasta ie am luat-o. Este o ie superba, dar stofa este pur si simplu cum spun eu genitala”.

Dupa care cei doi au mai postat un InstaSory, unde Nina Cretu aparea intr-o rochie alba, iar Emilian pe fundal spunea: „Iata si rochia pe care am cumparat-o, trebuie sa recunosc ca cum am vazut rochia am zis ca aceasta rochie trebuie sa fie a Ninutei. Pe aceasta rochie am dat 1000 de euro, iar pe ie 2000 de euro, dar faza cea mai tare ca acesti bani vor merge pentru a repara sectia chirurgie a nou-nascutilor.”

Nina Cretu are 22 de ani si e o bloggerita din Republica Moldova, cu o comunitate de 236 de mii de urmaritori pe Instagram.

Campioana in Europa, dar de nerecunoscut in Moldova! Ce sport practica Cristina Cazanova: „Cand ajunge vorba sa fie nominata tara noastra si nu iese nimeni cu drapelul, imi pare rau” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie