09.06.2023
Campioana in Europa, dar de nerecunoscut in Moldova! Ce sport practica Cristina Cazanova: „Cand ajunge vorba sa fie nominata tara noastra si nu iese nimeni cu drapelul, imi pare rau” - VIDEO

Practica un tip de sport necunoscut in tara noastra, insa a devenit campioana Europei. Chiar daca are doi copii acasa, Cristina Cazanova reuseste sa se dedice antrenamentului. Despre ce tip de sport este vorba, dar si cum a ajuns sa fie campioana, afla din reportajul marca O Seara Perfecta.

Plina de viata, campioana, Cristina Cazanova practica un sport de care nici nu s-a auzit in Moldova: „Am 36 de ani, la moment locuiesc in Italia, dar sunt originara din orasul Cahul. Am familie, sunt o mama cu doua fetite. Sportul se numeste obstacle course racing. La noi in Moldova nu este asa tipologie de sport, in Europa este. Eu in Italia am castigat campionatul regional si la campionatul European o sa reprezinte Moldova. E un sport foarte distractiv”.

Irina Rimes a dat lovitura! Interpreta a lansat o piesa si videoclip cu David Ciente, inspirata de pe versurile lui Eminescu - VIDEO

Este un sport foarte distractiv, insa are si riscuri: „Pot fi mici fracturi, dureri, dar eu socot ca orice sport aduce riscurile acestea”, a mentionat Cristina Cazanova, sportiva obstacle course racing.

Ii place foarte mult ceea ce face, si ar dori sa dezvolte acest tip de sport la noi: „Eu singura n-as reusi sa fac, de aceea, ma adresez la toti pentru a putea interprinde ceva. Moldovenii nostri au multa putere si rezistenta”, a spus sportiva obstacle course racing.

Miss Moldova, Ana Badaneu, a anuntat sexul celui de-al doilea copil! Vezi momentul in care parintii au aflat cine e, baiat sau fetita - VIDEO

Este campioana Europei, dar nimeni din Moldova nu o cunoaste: „Fiecare avem nevoie de o sustinere. Cand ajunge vorba sa fie nominata tara noastra si nu iesa nimeni cu drapelul, imi pare rau. Mie imi place acest sport pentru ca nu este o varsta la care ar trebui sa incerci”, a  marturisit Cristina Cazanova.

Articole din aceeasi categorie