09.06.2023
„Of, Cristi, unde te uiti?” Cum a reactionat familia bloggeritei Katy Black cand a aflat ca este in asteptarea celui de-al patrulea copil. Vezi momentul - VIDEO

Katy Black este insarcinata pentru a patra oara! Bloggerita a facut anuntul ieri intr-un InstaStory. De asemenea aceasta a publicat si un video cu reactia familiei la vestea cea mare. 

„Reactia familiei la noutatea despre sarcina”, a scris Katy Black in descrierea postarii.

In cele din urma, Katy Black si-a surprins familia cu noutatea in timp ce se pregateau sa faca o poza de familie, Katy a strigat in gura mare: „Eu sunt insarcinata!”

Familia bloggeritei a ramas uimita de vestea primita, iar mai apoi i-au sarit cu totii in brate si i-au felicitat atat pe ea cat si pe Cristian.

Miss Moldova, Ana Badaneu, a anuntat sexul celui de-al doilea copil! Vezi momentul in care parintii au aflat cine e, baiat sau fetita - VIDEO

 In doar cateva minute postarea a strans peste 10 mii de aprecieri si mai multe comentarii, unde internautii au lasat cate un mesj: „Mi-a placut reactia lui tata”, „Felicitariii !!!”, „M-am emotionat eu, sarcina usoara”, „Bunica care intelege ca deja cu 4 va sta”.

Katy Black s-a nascut la data de 3 martie, 1999. Este una dintre cele mai populare bloggerite din Moldova. A devenit cunoscuta inca din 2015, atunci cand publica adesea filmulete amuzante impreuna cu fratele sau Ilie, pe canalul ei de Youtube. La moment tanara se bucura de peste 330 de mii de abonati pe Youtube si 430 de mii de urmaritori pe Instagram. Ea este casatorita din august 2018 cu antrenorul Cristian Cebotari. Cei doi au impreuna trei fii.

Irina Rimes a dat lovitura! Interpreta a lansat o piesa si videoclip cu David Ciente, inspirata de pe versurile lui Eminescu - VIDEO

Articole din aceeasi categorie