18.09.2023
Circ total! Cum si-au facut aparitia Kanye West si sotia sa la un spectacol de moda - FOTO

Desi se declara „oripilati”, oamenii de abia asteapta sa vada ce le-a mai trecut prin cap lui Kanye West si sotiei sale, in materie de vestimentatie. Si, oricat ai fi de obisnuit cu ciudateniile lor, acestia reusesc sa te surprinda de fiecare data.

Fix asa s-a intamplat si la cea mai recenta aparitie a excentricului cuplu. Kanye si Bianca au fost in centrul atentiei la Saptamana Modei de la Londra, acolo unde au admirat noua colectie Mowalola. Cu asemenea tinute, ochii spectatorilor au fost, pe buna dreptate, mai mult in public decat pe podiumul de prezentare.

Theo Rose, imagine emotionanta alaturi de fiul ei. Cat de mult i s-a schimbat viata de cand a nascut - FOTO

De mai bine de o luna, Kanye si Bianca ii oripleaza pe eurpeni cu tinutele lor bizare. Mai intai, i-au socat pe italieni, apoi pe nemti, iar acum a venit randul britanicilor.

Bianca Censori si-a facut aparitia intr-un fel de costum de baie tricotat, extrem de decupat in partea laterala. Daca atunci cand a facut proba nu a purtat nimic pe dedesubt, de data asta, in public, a zis sa mearga pe ceva mai sigur si a optat pentru o bustiera transparenta.

Rosie Moore are una dintre cele mai periculoase meserii din lume. Cu ce se ocupa tanara de 27 de ani - FOTO/VIDEO

Pe cat de descoperit a avut trupul, pe atat de acoperit a avut capul! Biancai de abia i se vedea chipul sub o caciula uriasa de blana.

Asa cum ne-a obisnuit in ultima perioada, Kanye West a venit imbracat in negru si cu capul acoperit – practic doar ochii i se puteau vedea, cu greu. 

Articole din aceeasi categorie