18.09.2023
Beznos Studio – speakeri la primul campionat de micropigmentare din tara! Cum a fost evenimentul: „Chiar sunt multe lucruri de invatat de la alti mesteri” - VIDEO

In aceasta vara a avut loc o premiera pentru tara noastra in domeniul micropigmentarii. Pentru prima data in Moldova a fost organizat un campionat pentru specialistii din domeniul machiajului semipermanent. Evenimentul a anunat specialisti din tara, dar si de peste hotare, iar cei mai experimentati au participat in calitate de speakeri. Aceasta experienta au trait-o si fetele de la Beznos Studio, cum a fost, afla din cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

Pentru prima data, in aceasta vara, tara noastra a gazduit un campionat international la micropigmentare. Echipa Beznos Studio, alaturi de experti din afara tarii, au participat in calitate de demo speakeri si au impartasit din experienta lor cu tinerii specialisti. „Este o oportunitate unica pentru bobocii care abia pasesc in acest domeniu, sa invete de la mesteri din afara tara si anume din: Albania, Italia, Bulgaria, Ucraina. Chiar sunt multe lucruri de invatat de la alti mesteri. Am fost demo speakeri in mai multe domenii. Si buze si sprancene si pleoape”, a mentionat Diana Nasu, specialist in micropigmentare.

„Am fost ca demo speakeri. Am aratat cum se face o procedura de micropigmentare. Fiecare colega si-a facut lucrul sau. Eu personal am facut sprancene pudrate”, a spus Olga Beznos, specialist in micropigmentare.

Circ total! Cum si-au facut aparitia Kanye West si sotia sa la un spectacol de moda - FOTO

Asa cum domeniul beauty evolueaza in tempou rapid, este important ca specialistii sa investeasca in cursurile de perfectionare asa incat sa ramana in pas cu ultimile tendinte. „Eu sunt pentru si recomand la orice fetita care vrea sa faca un pas in domeniul micropigmentarii sa nu se opreasca acolo unde este si sa iasa din zona de confort si sa faca ceva nou pentru ea”, a precizat Irina Golban, specialist in micropigmentare.

Iar daca stai la dubii daca sa incepi o cariera in domeniul micropigmentarii, sa stii ca aceasta sfera este una dintre cele mai profitabile din domeniul frumusetii.

„Este o oportunitate foarte buna pentru fetele care nu stiu in ce sa se regaseasca. Odata cu perfectionarea noastra, creste si pretul. Este un lucru absolut normal”, a explicat Corina Guzun, specialist in micropigmentare.

Are sau nu iubita? Oleg Spinu, detalii despre viata personala, dar si profesionala: „Foarte mult s-a schimbat viata mea” - VIDEO

Dupa exemplul specialistior din afara tari, si cei de la noi au inteles importanta cursurilor de perfectionare, astfel, poate fi observata cresterea calitatii serviciilor pe acest segment de proceduri.

Cu o experienta de peste 5 ani in domeniul micropigmentarii, scoala Beznos Studio ofera suport si sprijin celor care isi doresc sa insuseasca acest domeniu sau sunt pregatiti pentru un curs de perfectionare. „Beznos Studio la sigur ofera noilor specialisti perfectionari, cursuri incepatoare, toate secretele care le stim noi le impartasim cu fetele”, a mai spus Irina Golban, specialist in micropigmentare.

„Este o echipa si un salon care stie sa investeasca in ei. Sunt un exemplu pentru foarte multe specialiste”, a spus in cele din urma Delia Deli, dermatolog.

*Acest articol este un produs comercial

Articole din aceeasi categorie