25.08.2023
Nicoleta Bezer - dezvaluiri sincere pe social media: „Ar insemna sa ma mint singura pe mine daca as zice ca...” - FOTO

Recent, Nicoleta Bezer, a postat casetuta cu intrebari, unde internautii i-au adresat mai multe curiozitati.

Fiind intrebata cum si-a gasit drumul in viata si daca a stiut mereu ce vrea sa faca. Bloggerita a dezvaluit: „Ar insemna sa ma mint singura pe mine daca as zice ca mi-am gasit in totalitate drumul meu in viata”.

Noi detalii despre starea de sanatate a Iulianei Beregoi! Ce a povestit interpreta dupa internarea in spital - FOTO/VIDEO

„Chiar daca stiu foarte bine ce imi doresc si spre ce aspir, consider ca viata este o cautare continua de sine, de altfel ea isi pierde tot sensul. Important este sa ne ascultam pe noi insine, sa invatam sa ne conducem dupa instincte si sa pretuim viata”, a mai adaugat Nicoleta.

In concluzie aceasta a mentionat: „Dintotdeauna am fost un om creativ, cu o gandire multilaterala si cu instincte de lider si stiu sigur ca asta va fi intotdeauan arma mea de a genera bani. Aparent, pe Instagram pare ca nu am griji sau greutati, dar credeti-ma ca sunt si eu om care cade in goluri uneori. Mereu am suferit din cauza faptului ca nu sunt si nu fac niciodata indeajuns. Dar nu imi place ca lumea sa-mi cunoasca slabiciunile”.

„Acum ca am venit acasa am gasit 2 surprize”! Ce cadouri a primit Olga Manciu de ziua ei de nastere - FOTO/VIDEO

Nicoleta Bezer a devenit cunoscuta dupa ce a prezentat emisiunea „Magazinul Copiilor”. Acum, Nicoleta Bezer este o fata mare si increzatoare in propriile forte. Tanara este adepta unui mod de viata sanatos. Nicoleta se bucura de o comunitate de peste 93 de mii de urmaritori pe Instagram. 

La multi ani, Ilie Maxian! Ce mesaj emotionant a publicat sotia acestuia, Tatiana in mediul online: „TU ESTI SPRIJINUL, EU SUNT PODUL!” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie