25.08.2023
„Acum ca am venit acasa am gasit 2 surprize”! Ce cadouri a primit Olga Manciu de ziua ei de nastere - FOTO/VIDEO

Ieri, sotia interpretului Alexandru Manciu si-a sarbatorit ziua de nastere. Plina de recunostinta si fericire, Olga a aparut pe pagina sa de Instagram, acolo unde le-a multumit urmaritorilor ei pentru zecile de felicitari, dar si pentru cadourile pe care le-a primit.

„Prieteni, noi am ajuns inapoi in Londra. Vreau sa ma spun un mare multumesc fiecarui dintre voi care astazi s-a gandit la mine, mi-a transmis un gand bun, care a gasit 2 minute si mi le-a dedicat mie. Eu n-am postat nimic pentru ca nu am avut necesitate. Nu stiu, am vrut sa savurez eu asta din plin cu Alex. Acum ca am venit acasa am gasit 2 surprize si daca una stiu de la cine e, a doua nu stiu de la cine e”, a povestit Olga Manciu.

De asemenea, creatoarea de continut a facut un video in care le-a prezentat internautilor cele doua surprize pe care le-a primit. Este vorba despre un tort, dar si un buchet de flori.

La multi ani, Ilie Maxian! Ce mesaj emotionant a publicat sotia acestuia, Tatiana in mediul online: „TU ESTI SPRIJINUL, EU SUNT PODUL!” - VIDEO

„Wow, cat de frumos, Doamne. Eu niciodata nu am avut asa tort frumos. Eu acus o sa incep sa plang. Ludmila, multumesc. Deci, tortul este de la Ludmila, dar florile nu stiu de la cine sunt. De la cine sunt florile, lasati-mi un mesaj in privat, va rog”, a spus Manciu cu entuziasm.

Totodata, creatoarea de continut a distribuit pe contul ei de Instagram si cateva dintre mesajele de felicitare pe care le-a primit acum o zi.

Diana Brescan a fost eliminata de la „Bravo, ai stil”! Cu ce tinuta a iesit moldoveanca din competitie: „Am avut curaj” - FOTO/VIDEO

Olga este casatorita cu Alexandru Manciu. Acestia sunt parintii gemenilor Matei si Damian si a micutului Vladimir. Acum, familia Manciu e stabilita cu traiul in Marea Britanie. Olga are o comunitate pe Instagram de aproape 70 de mii de urmaritori.

Noi detalii despre starea de sanatate a Iulianei Beregoi! Ce a povestit interpreta dupa internarea in spital - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie