25.09.2022
Nicole Scherzinger, accident vestimentar pe strada in New York. Rochia cazuta pe umeri i-a jucat feste - FOTO

Nicole Scherzinger a suferit un accident vestimentar pe strada in New York, in timp ce se indrepta spre studioul unde urma sa participe la talk show-ul lui Sherri Shepherd, scrie Daily Mail.

Solista de la Pussycat Dolls, in varsta de 44 de ani, a transformat strada in propriul podium de moda. Doar ca rochia cu umerii goi, neagra cu buline albe, a dezvaluit, la un moment, mai mult decat si-ar fi dorit vedeta. Iar fotografii care o asteptau la intrarea in cladire au fost pe faza. 

Sarbatoare in familia Katalinei Rusu! Fiica interpretei, Mia, a implinit 1 anisor. Vezi cat de mult a crescut micuta, dar si ce mesaj emotionant a publicat tanara mamica in mediul online - FOTO

Odata ajunsa la destinatie, Nicole s-a schimbat intr-o alta tinuta, o rochie neagra ce i-a pus in evidenta silueta perfecta. 

Depasind momentul, in timpul show-ului Nicole a dezvaluit ca a inceput sa inregistreze muzica noua la Londra, dupa ce nu a mai lansat un album de studio din 2014.

Nicole Scherzinger, dependenta de sport si mancare sanatoasa

Cantareata de la Pussycat Dolls este recunoscuta pentru faptul ca se antreneaza constant si are grija de alimentatia ei, rezultatele fiind vizibile.

Solista are mare grija de silueta. Bruneta este mai tot timpul la sala si este atenta la ce mananca. Pe langa o dieta sanatoasa, fosta jurata X Factor face sala, yoga si pilates. Artista nu exagereaza cu dulciurile si arde calorii dansand. Cu toate acestea, a marturisit ca multa vreme nu s-a simtit bine in pielea ei.

Iuliana Beregoi isi traieste visul american! Interpreta a reusit deja sa viziteze mai multe atractii turistice din New York si sa pozeze alaturi de un piton. Afla impreuna cu cine calatoreste tanara: „O sa petrecem cateva zile aici dupa care o sa plecam la...” - VIDEO

Nicole are o relatie cu Thom, pe care l-a cunoscut in octombrie 2019, cand el a devenit concurent la The X Factor: Celebrity, iar ea se afla in juriu. Cei doi au recunoscut inca de la inceputul anului ca isi doresc enorm sa devina parinti si ca lucreaza intens la un bebe. 

Articole din aceeasi categorie