12.10.2022
Nicola Peltz si Brooklyn Beckham au un nou membru in familia lor - FOTO

Brooklyn Beckham si Nicola Peltz au impartasit pe retelele de socializare fotografii emotionante cu noul lor membru al familiei. Sotii au procurat un catelus alb cu ochii caprui pe care l-au numit Miel.

„Astazi ne-am luat copilul si l-au numit Miel. Ea este cel mai dulce inger! Astazi este o zi atat de grea pentru mine, pentru ca e ziua Ginei (bunica Nicolei), si nu o pot imbratisa.”, a spus Nicola pe Instagram.

Valeria Capra, cu arma in mana! Vezi daca i-a reusit prezentatoarei stirilor PRO TV sa traga dintr-o pusca de tip Scorpion: „E o anumita adrenalina, m-am si energizat” - VIDEO

Nicola a negat recent zvonurile despre cearta cu soacra sa, Victoria Beckham. Anterior, persoane apropiate familiei vedetelor au sustinut ca a existat un adevarat razboi intre cele doua. Se presupune ca motivul certei a fost faptul ca sotia lui Brooklyn a aparut la nunta sa intr-o rochie Valentino Couture si nu intr-o rochie de la Victoria.

Victoria Rosca - pusa pe slabit! Ce face actrita pentru a scapa cat mai repede de kilogramele in plus: „Odata ce m-am pornit, greu ma mai opriti” - FOTO

Articole din aceeasi categorie