09.05.2022
Nick Jonas si Priyanka Chopra au publicat prima imagine cu fiica lor - FOTO

Fiica celebrului cuplu a ajuns in sfarsit acasa, dupa mai bine de 100 de zile petrecute la terapie intensiva.

Nick Jonas si Priyanka Chopra au sarbatorit anul acesta Ziua Mamei alaturi de fiica lor, Malti Marie. Micuta a petrecut mai mult de 100 de zile in spital, la terapie intesiva, insa, din fericire, acum se afla in afara oricarui pericol.

Pentru a sarbatori acest lucru, celebrul cuplu a publicat prima fotografie cu micuta. In imagine o putem vedea pe Priyanka strangand-o in brate pe Malti Marie, in timp ce Nick o tine de mana. Cu toate acestea, cuplu nu a dezvaluit si fata bebelusului, alegand sa ii ascunda chipul cu un emoji in forma de inima.

„In aceasta zi a Mamei nu putem sa nu ne gandim la ultimele luni si la caruselul de emotii prin care am trecut, despre care stim acum ca multi oameni il experimenteaza. Dupa mai mult de 100 de zile petrecute la terapie intensiva, fetita noastra e in sfarsit acasa.”, au scris cei doi intr-o declaratie comuna.

De asemenea, acestia au tinut sa le multumeasca cadrelor medicale care au avut grija de fiica lor.

Masha Efrosinina a recunoscut in ce caz ea este gata sa ii ierte pe rusi: „Razboiul inca are loc, pierdem oameni apropiati, nu avem case, suntem otraviti de ura si agresivitate” - VIDEO

„Suntem extrem de fericiti ca fetita noastra este in sfarsit acasa si vrem sa le multumim tuturor medicilor, asistentelor si specialistilor de la Rady Children’s La Jolla si de la Cedar Sinai, Los Angeles, care ne-au fost alaturi dezinteresat la fiecare pas. Urmatorul nostru capitol incepe acum, iar bebelusul nostru e cu adevarat tare. Hai sa facem asta MM! Mami si tati te iubesc”.

Pe langa acest mesaj comun, Priyanka i-a transmis lui Nick si o declaratie de dragoste. „Nu as fi vrut sa fac asta cu nimeni altcineva. Iti multumesc ca m-ai facut mama. @nickjonas te iubesc”, a scris actrita. Raspunsul cantaretului nu a intarziat sa apara, acesta marturisindu-si inca o data iubirea pe care i-o poarta sotiei sale.

„Iubito, ma inspiri in toate modurile posibile si iei acest nou rol cu atat de mult usurinta si calm. Sunt atat de recunoscator ca sunt in aceasta calatorie cu tine. Esti o mama incredibila. La multi ani de Ziua Mamei. Te iubesc.”

Nick Jonas si Priyanka Chopra au anuntat in luna ianuarie ca au devenit parinti pentru prima oara cu ajutorul unei mame surogat.

De ziua sa, Victoria Rosca a ales sa fie alaturi de sotul ei! Vezi pozele romantice, dar si mesajul emotionant publicat din inima Vienei: „Multumesc pentru tot ce faci pentru mine..” - FOTO/VIDEO

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie