09.05.2022
De ziua sa, Victoria Rosca a ales sa fie alaturi de sotul ei! Vezi pozele romantice, dar si mesajul emotionant publicat din inima Vienei: „Multumesc pentru tot ce faci pentru mine..” - FOTO/VIDEO

8 mai marcheaza in calendar ziua de nastere a actritei Victoria Rosca. Femeia a implinit frumoasa varsta de 33 de ani, iar bucuria si sclipirea din ochii sai au fost mai mult decat evidente. 

Aflata deja in Austria, Victoria a profitat de timpul frumos si de oamenii dragi pe care ii are alaturi si a mers in orasul visurilor, la Viena.

Aceasta a savurat un mic dejun delicios alaturi de o buna prietena si a continuat sa petreaca aceasta zi lejer, modest si recunostiinta in suflet. 

Imediat dupa micul dejun, actrita a mers sa admire frumusetea orasului in care se afla. Victoria a vizitat mai multe locuri turistice de care a ramas vizibil placut surprinsa. 

Pe langa stresul examenelor, o adevarata incercare pentru tineri urmeaza a fi alegerea tinutei pentru balul de absolvire! Afla de la fashionista Xenia Bugneac care sunt tendintele in materie de tinute si ce combinatii ar trebui evitate categoric - VIDEO

 

Punctul culminant al acestei zile a fost vizitarea unui restaurant pe un acoperis inalt. Aceasta a avut parte de o priveliste uimitoare si de o atmosfera calda. 

 

 

Bineinteles Victoria nu a uitat sa-i multumeasca sotului sau pentru simpla sa existenta, si a scris intr-o postare emotionanta: „Multumesc pentru tot ce faci pentru mine.” , iar alaturi a publicat cateva poze romantice alaturi de el.

Trei interventii intr-o singura operatie! Cum se simte Diana Ballerini dupa ce s-a operat si ce marturisiri a facut femeia de afaceri despre imperfectiunile pe care le avea: „Nu puteam sa port hainele pe care mi le doream...” - VIDEO

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie