09.05.2022
Masha Efrosinina a recunoscut in ce caz ea este gata sa ii ierte pe rusi: „Razboiul inca are loc, pierdem oameni apropiati, nu avem case, suntem otraviti de ura si agresivitate” - VIDEO

Prezentatoarea ucraineana a recunoscut ca este gata sa ierte rusii doar intr-un caz - daca ei vor scapa de presedintele lor. 

Prezentatoarea TV Masha Efrosinina, la fel ca si alti ucraineni, simte acum ura si dispret fata de poporul rus. Ea insista asupra faptului ca nu trebuie sa ii romantizezi nici pe cei care au vorbit impotriva razboiului din Ucraina. 

Intr-un interviu, Efrosinina a recunoscut ca acum ea nu este gata sa ierte rusii sau sa inceteze sa ii urasca pe toti, fara vreo exceptie. 

A spus lucrurilor pe nume! Ce crede prezentatorul ucrainean Andrei Bednyakov despre Maxim Galkin

„Noi nu suntem acum pregatiti moral si fizic pentru a da un raspuns concret la acest lucru. Pentru ca razboiul inca are loc. Pentru ca noi nu cunoastem daca o sa-i pierdem acum pe cei dragi sau nu. Pentru ca jumatate din noi deja si-au pierdut oamenii apropiati in razboi. Am in vedere - prieteni, cunoscuti. Pentru ca jumatate din noi si-au pierdut casa. Pentru ca noi acum ne afla in asa o situatie in care noi nu stim ce a facem. Timp de 70 de zile sunt doar lacrimi. Suntem cu totii intoxicati si otraviti de aceasta agresivitate si ura”, a spus Efrosinina. 

Cu toate acestea, prezentatoarea a spus ca este gata sa-i ierte pe rusi doar in cazul in care Vladimir Putin va muri. 

„Mamele sunt eroinele noastre!” Vedetele ucrainene si-au felicitat cele mai apropiate fiinte de Ziua Mamei: „Nu sunt suficiente cuvinte pentru a spune cat de mult imi lipsesti” - FOTO/VIDEO

„I-as ierta daca ei l-ar da jos pe Putin si i-ar lua armele. Daca pur si simplu s-ar duce la el si l-ar dobori. I-as ierta. Acesta este raspunsul meu”, a afirmat Efrosinina. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie