10.05.2022
Nerabdatoare sa isi cunoasca puiul de om! Interpreta Tatiana Heghea - imagini armonioase in sanul naturii inainte de marele eveniment: „E asteptarea mea finala de mai..” - FOTO

Interpreta Tatiana Heghea a anuntat de curand ca este insarcinata pentru a treia oara. Aceasta a dat vestea cu mare entuziasm, exprimand toate sentimentele de recunostinta, bucurie si iubire pe care le are in aceasta perioada. Pentru ca adora aceasta postura, pe langa video-ul emotionant in care si-a anuntat sarcina, Tatiana a inceput sa posteze tot mai multe poze cu burtica la vedere, iar sclipirea din ochii sai si marea asteptare este inevitabila. 

Aflata in a 38-a saptamana de sarcina, Tatiana nu putea sa rateze frumosul peisaj al naturii si a profitat la maxim de timpul minunat de afara si silueta sa de invidiat. Asadar, nu a stat prea mult pe ganduri si a realizat inca o sedinta foto armonioasa si cu siguranta memorabila.

Interpreta a imbracat o rochie lunga pana in pamant si un zambet larg si a pozat duios in sanul naturii si a copacilor infloriti. Aceasta si-a pus in evidenta burtica, iar razele solare i-au mangaiat luminos trupul si chipul sau fericit. 

Ce a facut de ”Ziua Victoriei” campioana olimpica din Rusia care si-a ”dezgustat” fanii prin prezenta la mitingul lui Putin

„O sedinta magica. 
Naturalete , 1001%
E asteptarea mea finala de mai
O asteptare dulce, copioasa
Infloreste natura, inflorim si noi”, a scris femeia in descrierea pozelor postate.

Peste 1400 de aprecieri s-au adunat pentru Tatiana si bebele sau in scurt timp, iar comentariile pozitive si de apreciere au curs siroare: „Frumoasa, tandra, gingasa, eleganta/ Abia astept sa vina bebe, fericire la cub/ Persoana mai radianta decat dumneavoastra nu am vazut!”, sunt doar cateva dintre comentariile internautilor.

Irina Rimes a dezvaluit care a fost prima ei meserie, inainte de a ajunge printre cei mai apreciati artisti din Romania: „Nu mai pot sa schimb nimic”

Tatiana Heghea este o artista din Republica Moldova. Din repertoriul ei muzical fac parte piese precum: „Pui-de om”, „Prima invatatoare”, „Vara asta”. Artista este casatorita cu Eugen Rabei si au doi copii Regina-Raluca si Arthur-Elisey.

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie