09.05.2022
Irina Rimes a dezvaluit care a fost prima ei meserie, inainte de a ajunge printre cei mai apreciati artisti din Romania: „Nu mai pot sa schimb nimic”

Irina Rimes este printre cele mai apreciate artiste din Romania, care s-a remarcat de la primele hit-uri prin mesajul emotionant pe care il transmite. Acum, piesele ei se aud radio si se bucura de celebritate, insa putini stiu care a fost prima meserie a vedetei, inainte de a ajunge cunoscuta.

Cantareata a declarat ca a avut momente cand nu si-a dorit sa fie un artist cunoscut si s-ar fi angajat intr-un alt domeniu. Cu toate ca nu a renuntat niciodata la cariera sa, in ciuda perioadelor dificile, Irina a marturisit ca primul ei job a fost in domeniul divertismentului pentru copii.

Jurata de la „Vocea Romaniei” a spus in cadrul podcastului cu Gojira ca a lucrat alaturi de fostul ei sot ca animator pentru copii. Aceasta a imbracat diferite costume pentru a-i inveseli pe cei mici, iar partenerul ei facea figurine din baloane. Ba mai mult, acestia au calatorit in toata tara, fiind invitati la petrecerile copiilor.

De ziua sa, Victoria Rosca a ales sa fie alaturi de sotul ei! Vezi pozele romantice, dar si mesajul emotionant publicat din inima Vienei: „Multumesc pentru tot ce faci pentru mine..” - FOTO/VIDEO

„Inainte sa incep eu cariera, Andi facea baloane pentru copii. Eu eram Pocahontas sau Minnie Mouse sau alte personaje. Am mers prin toata Romania. Eu lucram acolo. Era concert, canta toata lumea, Anna Lesko si alti artisti din perioada 2013-2015 care erau in voga”, a spus Irina Rimes.

Cantareata a sustinut mereu ca piesele sale au fost scrise din suflet si reflecta trairile sale si experientele acumulate de-a lungul timpului. Cu toate acestea, vedeta a marturisit ca are o piesa pe care acum evita sa o cante. Melodia „Beau” a fost una dintre „greselile” artistei, insa piesa a prins foarte bine la public, fapt ce a surprins-o pe cantareata.

„Am o piesa, Beau, care nu mi-a placut niciodata prea mult, nici s-o cant, nici s-o aud. Beau…beau de dorul lui, beau…N-a fost pe radio, in schimb a facut vreo 30 de milioane (n.r vizualizari). Mi-o tot cere lumea la concerte, dar eu evit sa o cant. E ca atunci cand iti dai seama ca ai facut o prostie, dar nu mai poti sa o intorci. Nu mai pot sa schimb nimic”, a dezvaluit cantareata.

Madalina Ghenea, imaginea perfectiunii cu un look a la anii ’60. Actrita a impresionat la un raliu din Italia

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie